ugrás a tartalomhoz

GoDaddyn parkoltatott .org domain megszerzése

Udi · 2010. Okt. 11. (H), 15.20
Szemezek egy domain névvel, ez pedig az opengamers.org. Ezt a GoDaddy parkoltatja, a whois alapján az admin e-mail és a regisztrátor e-mail (registrant) domain neve szintén egy parkoltatott (se*ypixelhomepage.com -> parked.com névszeren) oldalra vezetnek, a regisztráció pedig november 3-án lejár (expires on).

Van-e esélyem megszerezni a GoDaddy nélkül a domain nevet, mondjuk az adminisztrátor e-mail címének megszűnésére hivatkozva? Valószínűleg a GoDaddy meg fogja újítani a megszűnést követő 35. napon belül. Ha nem lehet megkerülni, akkor mikor lenne érdemes megbízni őket a megszerzéssel? Mikor van rá nagyobb esély, hogy olcsóbban átadják, még a domain újítás előtt vagy után?
 
1

Backorder a GoDaddynél

DotRoll · 2010. Okt. 11. (H), 20.19
Szia!

Részletesen nem néztünk utána, de az admin e-mail cím még létezhetne, csak nem válaszol a célszerver a 25-ös porton (74.117.116.66). Ez akár lehet műszaki probléma is, szóval valószínűtlen, hogy megtámadható. A GoDaddy Domain Buy Service pedig meglehetősen sokba kerül.

Azt tudjuk javasolni, hogy ha hosszabbítás nélkül jár le a domain, akkor a törlési időszakban adj be backordert a GoDaddynél. Ez alatt az időszak alatt ugyan a tulaja is meg tudja hosszabbítani, de az neki is többe kerül már.

Üdvözlettel

Janoszen
DotRoll Kft
2

Köszi a választ!

Udi · 2010. Okt. 11. (H), 22.39
Köszi a választ!