ugrás a tartalomhoz

Keresés a weboldal bizonyos lapjain, mint doksi.hu

Anonymous · 2005. Nov. 24. (Cs), 16.11
Hello

http://doksi.hu/

Egy ilyet szeretnék csinálni html weboldalomhoz, szóval a keresésre kattintva (fönn, jobb oldalt) a találatokat így sorbarendezi ugyanúgy mint a http://doksi.hu/ -n. Valaki segítsen légyszíves :-) Vagy ha nem is pont így, a lényeg az lenne, hogy van több oldal a weblapon belül, és az összes oldalon a találatokat így sorbarendezi.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
 
1

<Nincs cím>

Anonymous · 2005. Nov. 28. (H), 19.37
Senki? 5 nap alatt? :(
2

túl sok a nyitott kérdés

Hojtsy Gábor · 2005. Nov. 28. (H), 19.54
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy szeretnél egy olyan weblapot, amin híreket lehet beküldeni és megjeleníteni. Ez még nem egy követelmény leírás, rengeteg részlet lehet, ami befolyásolja a megoldást. Arról nem is beszélve, hogy a kérdésed arra utal, hogy nem értesz a szerver oldali programozáshoz, és azt várod, hogy most mégis öledbe hullik a megoldás.

Hát ennyi információ alapján csak a Hostscripts (ezesetben PHP alapú) webhely kereső listáját tudom ajánlani, ezek mind valami olyasmit csinálnak, amit szeretnél. Ezeket persze telepíteni, meg konfigurálni kell, és akkor mennek szépen.
3

Üdv!

janoszen · 2005. Nov. 28. (H), 21.28
1. javaslatom az, hogy ne türelmetlenkedj.

2. nem tudjuk, milyen felépítésű az oldalad, de szvsz ha nem akarsz vele sokat bajlódni, akkor a Google keresőjét beágyazod az oldaladba és meg van oldva.

3. Ha saját keresőt szeretnél, akkor tudni kellene, hogy milyen architektúrájú a rendszered.
4

www.doksi.hu

Anonymous · 2005. Nov. 29. (K), 16.45
Vagy, ha már úgyis a doksi.hu-t hoztad fel példának, akkor letölthetnél onnan pár cuccot, s nekiláthatnál megtanulni a webprogramozást. Ha csak úgy leszedsz egy szkriptet, még beüzemelni sem fogod tudni, nemhogy egy esetleges hibát elhárítani. Nem is beszélve a biztonsági kérdésekről (a nyílt forrású cuccokhoz, mint pl. a php-nuke simán lehet találni eszközöket, amikkel egy wannabe is megtöri az oldalt)
Z
5

nana

Anonymous · 2005. Nov. 29. (K), 16.46
A biztonsági problémák nem feltétlenül a nyílt forrásból fakadnak, hanem az igénytelenségből... :(