ugrás a tartalomhoz

Webfejlesztő cég kerestetik

kow · 2010. Már. 24. (Sze), 11.30
Sziasztok,

Általánosságban szeretném kérdezni, hogy húzósabb (több hónapig tartó, évekig supportált) fejlesztésekre tudnátok-e cégeket ajánlani, akik képesek minőségi, egyedi fejlesztéseket letenni az asztalra és nem kizárólag a Joomla-Drupal-Wordpress háromszögben élnek?
 
1

Veszélyes kérdés

Kevlar · 2010. Már. 24. (Sze), 11.46
A közösség jellegéből adódóan itt kevés objektív válasz lehetséges.
Azt ajánlom, hogy kérdezz ismerősöket, nézz meg olyan weblapokat, amikkel elégedett vagy, hogy ezeket melyik cég csinálta, olvass utána tapasztalatoknak.
A sufni cég rengeteg, komoly céget pedig nem tudnék kiemelni - mert valaki kimarad.
2

érzem

kow · 2010. Már. 24. (Sze), 12.03
Köszi a választ, én is érzem, hogy kicsit ingoványos a talaj. Most ezeket a köröket járom, hogy ismerősöknél kopogtatok.

"komoly céget pedig nem tudnék kiemelni - mert valaki kimarad."

Nem haragszom meg, akár privátban is várok ajánlott cégeket :) Ez a téma tényleg csak ajánlásra szolgál, ha valaki kimarad, az nem jelent semmit szerintem.

Mail: tibi szasz hu
3

Személyes tapasztalat hiánya

Kevlar · 2010. Már. 24. (Sze), 12.08
Persze ismerek jó pár nagy céget, akik hosszú ideje működnek, nagy nevük van, és komoly portálokat csinálnak, de személyes tapasztalatom egyikkel sincs. Aki pedig adott cégnél dolgozik, annak talán több is van, mint kellene...
Kis kereséssel megtalálod ezeket.
Ahol én dolgozom, ott saját dolgokat fejlesztünk, de ha nem így lenne, akkor ajánlanám magunkat. :)
4

Fejlesztés

janoszen · 2010. Már. 24. (Sze), 15.20
Az a baj, hogy a webfejlesztésnek nincs olyan kultúrája, mint az egyéb műszaki projektek kivitelezésének. Ez sokszor nem is a kivitelező hibája, hanem inkább a megrendelő-kivitelező párosnak. Mit is értek ez alatt? Nem láttam még olyan megrendelőt, aki a kivitelezőtől mondjuk elvárta volna, hogy külön dokumentációt készítsen az üzleti modelről ( példának okáért BPEL vagy BPMN nyelven ) majd rendesen, formalizáltan megcsinálja a feladatot, hogy a kód utána fejleszthető legyen. Tisztelet a kivételnek, de ahogy én látom, a weboldalakat megrendelésre gyártó cégek legtöbbször csak odáig jutnak el, hogy valamilyen keretrendszerben összerakják az oldalt többé-kevésbé továbbfejleszthető módon. Ha ennél többet szeretnél, akkor megrendelői oldalról is el kell merülnöd a korrekt specifikáció írásának művészetében ami ott kezdődik, hogy a konkrét feladatot részletesen megfogalmazod (a legtöbb megrendelő ugyanis igazából azt sem tudja, mit akar ).