ugrás a tartalomhoz

Cms admin panel

1

Cms

baluka78 · 2010. Feb. 4. (Cs), 23.54
Sziasztok

Tud nekem valaki mondani valamit mert elekadtam egy Cms admin panal problémám van.Nem tom minek nam akar müködni a dolog letöltöttem egy sablont annak van egy Cms admin része és nem tom minek nem akar müködni ja igen és mikor elindul az oldal ki írja hogy undefined
az oldal neve www.baluka78.atw.hu

Nagyon köszönöm előre is
2

Problémák

Poetro · 2010. Feb. 5. (P), 00.27
Az első és talán legfontosabb, hogy az oldaladra ezt az eredményt kapom:
Phishing Site Blocked
Phishing is a fraudulent attempt to get you to provide
personal information under false pretenses.


A másik, hogy nem derült ki, mi lehet az a CMS admin panel, ugyanis erre a Google se ad meg konkrét találatot, szerintem ilyen nevű szoftver nem is létezik, legfeljebb egy valamilyen másik rendszer részeként.

A harmadik dolog, hogy az ember nem tölt le "valamilyen sablont" és rakja ki az oldalára, ugyanis elkezdtek szaporodni a például Wordpress sablonba épített trükközések, amik károsan érinthetik a szervered egészségét. Előbb mindenképpen nézz utána, kitől és mit töltesz le, nehogy elkapj te, vagy az oldalad látogatói valami "náthát".
3

ok

baluka78 · 2010. Feb. 5. (P), 00.55
Okszika

Akkor ezt megnézed ?? itt is az adminnal van gyik

Kössz
4

megnézem?

Poetro · 2010. Feb. 5. (P), 01.21
Mit nézek meg? Milyen gyik? A gyikok ilyenkor téli álmot alszanak. Amíg Phishing Site-nak jelzi a DNS szolgáltatóm az oldaladat addig nincsen miről beszélgetni.
5

Off: Ilyenkor mindig

Tanul0 · 2010. Feb. 5. (P), 08.32
Off: Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy vajon az ilyen embereknél diszklekszia, vagy az ingerszegény környezet az oka annak, hogy nem tudnak fogalmazni. On