ugrás a tartalomhoz

Flashbe html importálása

konoko · 2010. Jan. 18. (H), 17.11
Sziasztok.

Lenne egy szerintem eléggé egyszerű kérdésem, csak nekem nem sikerült rájönnöm. Van egy Flash site-om. Álltalános része a dolognak hogy be szeretnék az egyik oldal alá importálni egy html file-t ami az flash file mellett helyezkedik el file szinten. Hogy kellene nekikezdeni?
Röviden konkretizálom a dolgot. Egy flash site van aminek a főoldalán meg kellene jelentetni egy youtube-os videót. Addig oké hogy html kódba berakom a videót hogy linkelje be hisz tud ilyat a youtube hogy megadja a linkeket a videóknak. Csak ezt hogy tudom flash-be berakni? :/

Előre is köszi a helpet.

Konoko
 
1

keress:

a.d.a.m · 2010. Jan. 18. (H), 20.10
2

Próbálkoztam

konoko · 2010. Jan. 19. (K), 14.10
Szia.

Próbáltam azokat a linkeket átolvasni de valamiért mindíg az output-nál hibákat dob a flash file és nem akarja betölteni. :(
3

De amúgy

konoko · 2010. Jan. 19. (K), 16.48
De olyanban is kérnék segítséget hogy egy sima egyszerű html filet kellene beimportálnom. Van egy olyan menüpont hogy hírek ahol rövid hírek jelennek meg. Azért lenne szükség ha arra hogy kintről szedje be mert az a file az napi jelleggel frissül és az ügyfél admin felületen keresztül frissíti. txt-t tudok berántani de azzal az a baj hogy nem tudom szépen elszeparálni mondjuk akár egy <hr>-el. Csupán e miatt kellene a html de ha valaki tud jobb megoldást akkor elfogadom azt is.

Előre is köszi
4

HTML

Poetro · 2010. Jan. 19. (K), 19.09
Tanulmányozd a Flash milyen HTML képességekkel rendelkezik (elárulom, nem sok), és azokat hogyan lehet formázni (eléggé korlátozottan). Például az illető YT videót valószínűleg ebben a formában nem tudod berakni, valami más módszer után kell nézned, amennyiben egyáltalán lehetséges, és a YT erre egyáltalán ad lehetőséget.
5

Flash-be HTML táblázat

wurlitzer · 2010. Feb. 1. (H), 15.03
Sziasztok!

A következő gondom van. Van egy Flash oldalam ami működik nincs vele gond HTML formázása is oksa, de most egy újabb fejlesztés következményeként elakadtam.
A lényeg: adott egy dinamikus text box amibe betöltődik az anyag. Ebben kéne megjelenítenem egy HTML alapú táblázatot (mivel változhat sora oszlopa mennyisége) de valamiért a Flash nem ismeri fel. Ha formázom a feliratot (pl font color) akkor működik, sőt ha a táblázatban a kiírandó szöveget a <b> </b> taggal megváltoztatom azt is felismeri.

A segítséget előre is köszönöm.

*p*
6

Táblázat

Poetro · 2010. Feb. 1. (H), 16.22
Először is, új kérdés, új téma!!!

A Flash jelen állapotában nem képes HTML táblázatot megjeleníteni, de létezik pár megoldás táblázat megjelenítésére, csak azt nem dynamic text-ben teszed meg. Ilyen elem például a TileList. Amennyiben mindenképpen dynamic text-tel szeretnéd megoldani, akkor az egyes oszlopok szélességét neked kell kiszámolnod, sőt a szabad helyet is, és ekkor tabStops tulajdonsággal tudsz mókázni, és az oszlopok végére pedig TAB karaktert (\t) raksz, a sorok végére meg sima sortörést. Kb ugyanúgy ahogy Wordben meg lehet adni a tabulációt.