ugrás a tartalomhoz

Valakinek véleménye a 3 in 1 hosting-ról? Elérhetősége http://megacp.com

devpetx · 2009. Dec. 29. (K), 01.15
Érdekelne, hogy valakinek van valami véleménye a fentebb említett hosting cégről?
Érdemes hozzájuk menni? Egy nagy forgalmú oldalt ki tudnak szolgálni?
 
1

Lehet

janoszen · 2009. Dec. 29. (K), 10.04
Talán egyszer hallottam valami kisebb problémáról velük kapcsolatban. Általános tanácsok, amiket ilyenkor el szoktam ereszteni:

  • Egy gép nem gép. Ha egy szolgáltató annyira szűk erőforrásokkal dolgozik, hogy kénytelen egy gépen tartani a portálját és az ügyféloldalait, az elgondolkoztató. Ha ez a helyzet, azt elég könnyű kideríteni.
  • Mivel minden második PHP verzióban van egy open_basedir bypass, igazi biztonságot csak a FastCGI/suPHP/mpm_itk/stb. tud adni. Ez kiderül a phpinfoból.
  • Nem az a lényeg, hogy egy szolgáltatónak mennyi sávszélessége van, hanem mennyi SZABAD sávszélessége van. Az sem lényegtelen, kitől vesz tranzitot vagy kivel peeringel BIXen kívül, ha lényeges a nemzetközi.
  • Nézd meg a leendő szolgáltatód spamstatisztikáit a megfelelő helyeken. Nem csak egy IP lényeges, hanem az egész tartomány. Ha sok a spam, az e-maileid automatikusan spam mappába kerülnek pl Gmailen.
  • Kérdezz rá a gép terhelésre.
2

Az ügyfélkezelés borzasztó

B1T3 · 2016. Nov. 17. (Cs), 19.07
Szóval a blogbejegyzés magáért beszél: tékozló homár link.
3

Legalább annyira mint ez itt

smokey · 2016. Nov. 17. (Cs), 22.55
Legalább annyira mint ez itt :)
4

Miért kellett életre kelteni egy 2009-es bejegyzést?

_subi_ · 2016. Nov. 18. (P), 13.52
Szerk.:
Nem igazán értem B1T3 motivációját...

A konstruktív részt meghagyom, mert talán lesz valaki, akinek hasznos: inkább nagyobb céghez mennék. Vagy, amennyiben tényleg nagy forgalmú lesz az oldal, akkor már inkább egy VPS-t bérelnék pl. a Linode-nál vagy ha nem vagy biztos a rendszergazdai tudásodban, akkor kitűnő alternatíva a Cloudways.