ugrás a tartalomhoz

Tabella készítés

juhasztibi · 2009. Már. 13. (P), 12.31
Sziasztok!

Egy érdekes kis ötletem támadt, viszont nem szeretnék hozzá lefejleszteni semmit. Csak ha nincs rá használható megoldás. Szeretnék csinálni egy olyan megoldást amivel tabellát (kézilabda bajnokság, labdarúgó bajnokság) tudok rendezni.
A megoldás egyszerű, adatbázisban a csapatok eredményei, majd ez kigenerálva egy xml fájlba és onnan beolvasva a a táblázatba. Annyi lenne a problémás rész, hogy a táblázatban a sorok megjelenítése az eredmények függvényében történne. Figyelni kellene a pontokat, a rúgott, dobott gólokat, gólarányt...
Valaki tud erre kész megoldást javasolni ami megállja a helyét? Vagy próbáljak készíteni egy saját megoldást. Egyébként én neten nem nagyon találtam erre megoldást, de bízom bennetek, hogy ti már találkoztatok valami jópofa eszközzel.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

üdv,
Tibi
 
1

Ha nem programozni akarsz,

Nagy Gusztáv · 2009. Már. 13. (P), 14.10
akkor Drupal, CCK és Views modulokkal.
2

Drupal az egy jó dolog,

juhasztibi · 2009. Már. 13. (P), 15.34
Drupal az egy jó dolog, használtam is sokszor már. De a mostani "fejlesztésnél" olyan légyre agyúval szituáció alakulna ki. Egy teljesen statikus weboldalon akarok egy ennyi dinamikus részt létrehozni. Nem akarok csillagrombolót építeni ezért keresnek valami megoldást. De kipróbálom a cck,views combot. Ilyenre még nem használtam.

Köszönöm!

üdv,
Tibi