ugrás a tartalomhoz

REMIX 07

REMIX 07 beszámoló

Hojtsy Gábor · 2007. Jún. 12. (K), 23.03

REMIX 07

A mai és tegnapi napon tartotta a Microsoft a MIX konferencia "újrakevert" változatát, ezúttal Budapesten a Szépművészeti Múzeumban. Sajnos tegnap nem tudtam elmenni, és az esti Európa hajós városnézésről is lemaradtam, de a mai programhoz az elejétől csatlakoztam.

Mind a helyszín, mind a többi körülmény, az ételek és italok választéka arról árulkodott, hogy itt most nem egy hazai tömegrendezvényről van szó, hanem nemzetközi konferenciáról. Úgy láttam, hogy Csehországból, Ukrajnából, Romániából is sokan érkeztek, de azért magyar ismerősökkel is sikerült összefutni. A szervezők komoly előrelátással egy kézi ventillátort is helyeztek minden résztvevői csomagba, erre bizony szükség is volt.

REMIX 07 - majdnem lecsúsztam róla

Hojtsy Gábor · 2007. Jún. 1. (P), 13.50
A minap kaptam a hírt, hogy jobb ha igyekszem, ugyanis holnap zárul le a REMIX07 két napos előadás sorozatra való regisztráció ("biztosított") lehetősége. Első hallásra nem voltam benne biztos, hogy ez nekem való, de olvasva a programot, azt gonodoltam jobb, ha (a saját helyem lefoglalása után) kedves olvasóink figyelmét is felhívom rá.

Bizonyára sokan hallottak a Microsoft Las Vegasi MIX rendezvényéről, melyre kijutni sem olcsó, ráadásul erre még jön a konferencia díja is. Nos, a REMIX07 egy amolyan házhoz szállított kivonata a MIX07 konferenciának, olyan előadókkal, mint Molly Holzschlag! Szerencsénkre Magyarországra is eljut az európai roadshow, így aki saját szemével akarja látni, hogy csak szemfényvesztésről van szó, vagy tényleg áttörő újdonságokat hozott a Microsoft idén, most eldöntheti maga. Ráadásul az előadásokat a Szépművészeti Múzeumban hallgathatjuk meg, akár szinkrontolmács segítségével is, a belépés pedig ezúttal ingyenes.