ugrás a tartalomhoz

NEON - Zend Studio for Eclipse

Hodicska Gergely · 2007. Okt. 30. (K), 03.32
Rendkivül erős fejlesztőeszköz már most is
 
1

syntax highlight

erenon · 2007. Okt. 30. (K), 11.52
Tényleg nagyon jó! Itt ott még bugzik, dehát még béta.
2

és valóban

Gixx · 2007. Okt. 30. (K), 12.33
A program jó. A Debugger isteni! Még a böngészőből indított debug is remek!
Perspektíva váltáskor gyakran csontrafagy nálam, de ez gondolom javítva lesz. Rendkívüli módon megkönnyíti a fejlesztést. A Library mutatása is remek, legalább meg tudom nézni az adott ZendFramework-os funkció mögött mi rejlik.

Viszont a syntax Highlight nem az erőssége, de ezt már egyszer a fejemhez vágták, hogy "Mire nem elég nekem ez a syntax?" Nos én úgymondanám, ez az abszolút minimum és ebből kifolyólag lehetne több és jobb. Vegyük példának az Aptana-t, ami syntax beállítás szempontjából szerintem az összes Eclipse-alapú fejlesztőeszközök etalonja kell legyen.

Mindent, de mindent beállíthatsz, még a '{' és a '}' jeleket is külön színezheted, ha ahhoz van kedved, vagy adhatsz csoport-globális beállítást.

Vizuális tipus lévén nekem irtó nagy segítség lenne, egy ilyen a Neon-ban. A wishlist-be már postoltam ezirányú kérésemet, remélem átveszik, mert ezzel csak jobb lenne. Szerintem.

U.I.: Felhő tetszik a blogod!
3

köszi

Hodicska Gergely · 2007. Okt. 30. (K), 12.45
Hát kicsit szokni kell még a WP-t. Egy dolgot szerettem volna kideríteni a kódjában, hát nem volt semmi, viszont funkcionalitásra alapvetően tetszik. A design az olyan amilyen (ahogy a gép dobta), egyenlőre úgy vagyok vele, hogy szépen irogatok bele, aztán majd ha már van tartolom, akkor állok neki szórakozni a kinézettel (bár ez nagyon nem az én asztalom :)).


Üdv,
Felhő

u.i.: Külön köszönet Joó Ádámnak az angoltalanságok javításáért!!!
4

syntax highlight vicc

erenon · 2007. Okt. 30. (K), 12.57
Ez vicces. pont írni akartam, hogy mennyire jobban tetszett a phpeclipse, de féltem, hogy hozzámvágják, hogy ottvan, állítsam át...
Ezekszerint nem csak nekem tűnt fel ,)