ugrás a tartalomhoz

E-mail is not a platform for design

Hojtsy Gábor · 2007. Jún. 9. (Szo), 18.15
Jeffrey Zeldman a HTML emailről
 
1

Na persze, az ügyfél meg nyugodtan tehet egy szívességet nem

Thoer · 2007. Jún. 9. (Szo), 18.50
Én is igyekszem standardok szerint dolgozni meg, de ha az ügyfél csili-vili hírlevelet szeretne, akkor vagy megcsinálod vagy keres mást. A másik meg az, hogy lehet csatolni szöveges formátumot is, ha valaki csak szöveget akar a levélolvasójában látni akkor állítsa be azt vagy jelezze a küldőnek hogy a jövőben csak szövegeset küldjön. Egy szó mint száz, sejtem mi Jeffrey Zeldman nyűgje, de ezt csak egy kocka látja így szerintem.
3

biztos?

Őry Máté · 2007. Jún. 9. (Szo), 19.04
A legtöbb e-mail kliens (asztali és webes) a külső képeket nem engedi megjeleníteni, a címzett jól felfogott érdekéből: a kép mögött lehet script is, ezzel kiválóan lehet gyűjteni a ténylegesen olvasott e-mail címeket.
A csatolt kép meg fölöslegesen és zavaróan növeli a méretet, növeli a spamszűrőn való fönnakadás lehetőségét és lehetetlenné teszi a hordozható eszközök használatát mailnézegetésre.
Még mindig biztos vagy abban, hogy kockák hülyesége a szöveges mail?
4

Biztos,

Thoer · 2007. Jún. 10. (V), 00.14
bár lehet hogy csak én találkoztam szabadúszó-koromban túl sok idióta ügyféllel... Azt persze nem tettem hozzá, hogy az itt elhangzottakra érdemes felhívni mindenki figyelmét, különben sok lesz a reklamáció a pénztártól való távozás után.
2

Nagyon igaz

toro · 2007. Jún. 9. (Szo), 18.54
A blogger minden szavaval melyen egyet kell ertsek!

Leforditom, megmutatom a fonokomnek, hatha fog rajta...