ugrás a tartalomhoz

Flash MP3 Player

Hojtsy Gábor · 2007. Feb. 25. (V), 13.54
Nyílt forrású MP3 lejátszó weblapokra
 
1

SHOUTcast player

blast · 2007. Feb. 26. (H), 13.14
Nem nyílt forrású ugyan, de "SHOUTcast" stream-et is tudó, dinamikusan (is)
generált playlist lejátszó, Flash mp3 player: Skinelhető, proci terhelő. :)
2

Nesze semmi

vbence · 2007. Feb. 26. (H), 20.16
Miért tűnik úgy nekem, hogy ebben a projektben a 3 népszerű kulcsszó az egyetlen ami értékelhető? Még jó, hogy nem "The FREE Flash Mp3 Player" a neve...
3

alternatíva?

Hojtsy Gábor · 2007. Feb. 26. (H), 20.51
Gondolom tudsz néhány jobbat, csak eddig megtartottad magadnak.
5

Tudok néhány jobbat... pédául írni?

vbence · 2007. Feb. 27. (K), 01.01
Az alap "player" egy play-pause gomb, egy seekelésre használt sáv és egy hangerőszabályzó. Legrosszabb esetben fél óra. A fullos változat: XML olvasás, görgethető playlista, és képbetöltés. Négy óra.

Vagy csak én siklottam el valami fontos korszakalkotó újdonság felett? Ha alternatívát akarnék keresni, óhatatlanul a "flash mp3 player" szavakat írnám be a keresőbe, és jé, szerintetek mi az első találat? Mellesleg még 4-5 hasnló "lejátszó" szerepel az első oldalon. De próbálkozhatnék a "web mp3 player" kulcsszavakkal, és még 6 lejátszó.

Azt hiszem holnap írok egyet. Várok ötleteket egy jó névre (természetesen google statisztikákkal alátámasztva). Najó, csak vicceltem, de remélem sikerült megfogalmaznom, miért nem osztozok a lelkesedésedben. Nem azt mondom, hogy jobb lenne a világ nélküle. Csak annyit mondok, amit az első commentemben leírtam.
6

írni bármit lehet

Hojtsy Gábor · 2007. Feb. 27. (K), 02.30
Persze, írni bármit lehet. Ha van időd, szakértelmed, és megéri. Akinek ezek közül valamelyik nem teljesül (mondjuk lenne ideje és szakértelme, de azt nem rutinfeladatokra pazarolja), az előszeretettel nyúl kész (különösen nyílt forrású) megoldásokhoz. Nem kell valaminek korszakalkotó újdonságnak lennie, hogy adott helyzetben megérje használni, ezt mindenki magának tudja mérlegelni.

Van aki négy órát (fél munkanapot) ennél hasznosabban is el tud tölteni, ha már egy kész megoldás forrással együtt rendelkezésre áll.

Ps. én nem vagyok flash mp3 lejátszókban érdekelt, sosem volt még rá szükségem, és belátható időn belül nem is lesz.
4

Pont a napokban

blast · 2007. Feb. 26. (H), 20.59
Pont a napokban kerestem ilyesmit. Nem sok használható van. Ha tudsz még jót, linkeld be. Szerintem amit Gábor talált elég barátságos.
7

Re

Max Logan · 2007. Feb. 27. (K), 08.48
Ha jól emléxem, akkor ennek van több kinézete és az .fla is ott van mellette. Ez pedig majdnem winamp szintű és kinézetű, adatbázis háttérrel.
8

én azért csöndben örülök :)

Marcell · 2007. Feb. 27. (K), 11.57
Pont a napokban építettem be egy készülő oldalamba és szerintem is tök jó dolog. Mellesleg van .FLA is, tehát ami nem tetszik benne, azt át tudod írni. Egyszerűbb egy kész forrást kozmetikázni, mint elölről kezdeni... mellesleg a nagy többségnek még erre sincs szüksége, mert nagyon ügyesen testreszabható belenyúlás nélkül is. Úgyhogy részemről taps.