ugrás a tartalomhoz

Etsy webhsop - hihetetlen jó navigációval

Jano · 2007. Jan. 4. (Cs), 21.12
Egészen fantasztikus interface megoldásokkal válogathatnak a termékek között a vásárlók
 
1

Nem annyira

janoszen · 2007. Jan. 9. (K), 14.05
Nem annyira új a dolog, az Amazon is megpróbálja pl kitalálni, hogy vajon mit szerethetsz. Egyszerűen csak jobban előtérbe van hozva a dolog.

Ami a navigációt illeti, nekem elsőre nem esett le, hogy mit is kellene csinálni és biztos nem én vagyok az egyetlen ezzel...
2

Nem a funkció hanem az interface

Jano · 2007. Jan. 12. (P), 14.09
Én nem a termékajánló funkciót hanem a navigációs megoldást ajánlottam figyelmetekbe. Az idő, a szín szerinti vagy a térkép alapú kereséshez olyan eszközöket nyújtanak amik magát a keresés folyamatát is élvezetessé, szórakoztatóvá teszik. Én szeretem az ilyen típusú megoldásokat, mert lehet velük kisérletezgetni, játszani.

Hasonlítsad össze ezeket egy listazó oldalalal ahol nyillal választhatod ki, hogy akkor most idő vagy ár szerint legyen sorrendben, vagy egy legördülő menvel ahol fel vannak sorolva az országok.

Olyan oldalon alkalmazták ezt ahol kreatív emberek termékeit árulják. Azok akik ilyen egyedi termékeket keresnek, azoknak an türelme kitapasztalni az új jellegű megoldást, tudják értékelni az újszerűséget, a nem hagyományosat.

Mondjuk hasonlítsad össze ezzel az oldallal: Kamra-túra Az ötlet hihetetlen jó, de a felület fájdalmasan ronda.