ugrás a tartalomhoz

Google Pages Released

adriankoooo · 2006. Feb. 23. (Cs), 21.51
A Google új, ingyenes szolgáltatásával egyszerűen készíthetünk új weboldalakat.
 
1

reakciók

Hojtsy Gábor · 2006. Feb. 23. (Cs), 21.57
Van aki azt mondja, hogy a Google újra feltalálta a Geocities-t, van aki az Office Live-ra hivatozik, ahol elméletileg hasonló dolgokat terveznek bevezetni... Persze sok helyen olvasni spekulációkat, hogy nagyobb CMS bevezetésére is törne a Google, de azt is, hogy egy újabb bizonyítékot kaptunk, hogy nincs semmiféle koherens stratégia, és a meglévő szolgáltatások (blogger, froggle, akármi) okosítása helyett újabb bétás subdomainek bevezetésével töltik a drága idejüket a fejlesztők...
2

Stratégia, spam

attlad · 2006. Feb. 24. (P), 02.48
egy újabb bizonyítékot kaptunk, hogy nincs semmiféle koherens stratégia


Innen: http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1158956,00.html
IS THERE A GRAND STRATEGY FOR GOOGLE? IT SEEMS AS IF YOU'RE DIVING INTO ALMOST EVERYTHING.

SCHMIDT: We try very hard to look like we're out of control. But in fact the company is very measured. And that's part of our secret.

PAGE: We don't generally talk about our strategy ... because it's strategic. I would rather have people think we're confused than let our competitors know what we're going to do. That's an easy trade-off.


Furcsa hogy a Google Pages az e-mail címet adja kötelezően a site nevének így egy site:googlepages.com kereséssel jó kis címlistát gyűjthetnek majd össze a spammerek. Persze lehet, hogy ez nem gond, a GMail spamszűrője elég jó.