ugrás a tartalomhoz

Mozilla Firefox <= 1.5 "location.QueryInterface()" Exploit

adriankoooo · 2006. Feb. 10. (P), 11.00
Az exploit a Linux és az OS X felhasználókat érinti
 
1

<Nincs cím>

ralesk · 2006. Feb. 10. (P), 11.50
Heheheh, na, mégsem olyan tökéletes a kedvenc alternatív oprendszerünk? :)
2

Érdekes kérdés

attlad · 2006. Feb. 10. (P), 12.01
Mi köze egy már javított böngésző hibának az oprendszerhez?
3

<Nincs cím>

ralesk · 2006. Feb. 10. (P), 12.32
Csak piszkálódom.

Gondolom tudod, hogy ha az a hír, hogy „Mozilla Firefox [maradjunk ennél] <= 1.5 ilyenolyan exploit, a Windowst futtató gépek érintettek”, akkor jön millió egy linux felhasználó és elkezdi szidni a Windowst és/vagy azt hangoztatni, hogy a Linux bezzeg mennyire jó és tökéletes. És nem vagyok biztos abban, hogy bárki is rögtön feltenne egy, a tiedhez hasonló kérdést.

Igazad van, nem sok összefüggés van – azon kívül, hogy az exploit a Linuxot és MacOS X-et futtató gépeken működik, ergo oprendszerfüggő.

Nyilvánvaló, hogy ez a böngésző hibája, de azért ami alatta van, az is hibás abban, hogy ez az exploit működhet. It takes two to tango.
4

Weblabor

attlad · 2006. Feb. 10. (P), 13.53
Gondolom tudod, hogy ha az a hír, hogy „Mozilla Firefox [maradjunk ennél] <= 1.5 ilyenolyan exploit, a Windowst futtató gépek érintettek”, akkor jön millió egy linux felhasználó és elkezdi szidni a Windowst és/vagy azt hangoztatni, hogy a Linux bezzeg mennyire jó és tökéletes.

Ja lehet, de a Weblaboron szerintem ez nem szokott így lenni. Persze ha belinkelsz pár példát erre, akkor elhiszem hogy igazad van. :)