ugrás a tartalomhoz

AOL and Yahoo put price on e-mail

Hojtsy Gábor · 2006. Feb. 5. (V), 21.16
Ez segít megállítani a kéretlen leveleket?
 
1

Sender credibility...

janoszen · 2006. Feb. 5. (V), 22.35
Szerintem, agyament az egész. Ki fog kifizetni e-mail-enként 1 centet? Sokkal ésszerűbb lenne egy felhasználó-visszajelzéses sender credibility rendszert kialakítani.
2

Én

Jano · 2006. Feb. 5. (V), 23.41
Ha ez megállítaná a spammelést és boldogan fizetnék 1Ft-ot minden egyes elküldött levél után. Elmúlt 7 évben kb 5000 levelet küldtem, ha évente ezért ki kell fizetnem 1000 Ft-ot az simán megéri.

Egyéként meg simán lehetne, hogy veszek kreditet aztán év végén ha nem érkezett rám panasz akkor visszakapom, vagy következő évre otthagyom.
3

hírlevelek

Hojtsy Gábor · 2006. Feb. 6. (H), 00.26
Egy konkrét ellenpélda mondjuk a hírlevelek ügye. Mi naponta és hetente is küldünk ki hírleveleket (annak, aki kérte a felhasználói lapján). Namost ha ezekért fizetni kellene, valószínű nem csinálnánk. Pedig igény van rá, a nagyobb érdeklődés mellett pedig spammelőnek is tűnhetünk, mondjuk ha sok Yahoo email címre továbbítunk teljesen azonos tartalmú leveleket naponta.

Elsősorban azért vettem fel ezt a blogmarkot, azért tartom én érdekesnek, mert az ilyen típusú szolgáltatások alapját rengetheti meg.
4

inkább a hírleveleket vszélyezteti,

Anonymous · 2006. Feb. 6. (H), 14.21
mint a spamet. ha jól sejtem kevés olyan cég van, aki saját maga bocsájt ki ilyet. inkább rábízzák egy profi szemetelőre. akinek fizetnek. ő meg legfeljebb levelenként 16 centet fog elkérni az eddigi 15 helyett... /nem mozgok otthonosan a spam árfolyamokban :]/
a spamet leginkább anyagi haszonszerzés miatt küldik, nem? reklámok, termékbemutatók, stb... az ilyen kezdeményezés legfeljebb a "küldd tovább mert soha nem leszel szerelmes" típusú leveleket fogja megállítani. de én /és gondolom mások sem/ abból kapják a legtöbbet egy nap.

gex