ugrás a tartalomhoz

Are homepage carousels effective?

ksgy · 2013. Már. 31. (V), 23.27
Hatásosak-e a főoldali lapozható tartalmak?
 
1

Több ilyen elemzésre volna

Joó Ádám · 2013. Már. 31. (V), 22.28
Több ilyen elemzésre volna szükség.
2

Hát, igen, valaki

Hidvégi Gábor · 2013. Ápr. 1. (H), 11.51
Hát, igen, valaki megkérdezhetné a felhasználókat is, hogy mi a jó nekik, hisz végeredményben belőlük élünk. Személy szerint engem az ilyenek csak zavarnak, mert elvonján a figyelmet a tartalomról, az sokat segít, ha van egy gomb, amivel az animációt meg lehet állítani.
3

Én a fölévitt egérnél már

Joó Ádám · 2013. Ápr. 1. (H), 12.47
Én a fölévitt egérnél már elvárom, hogy megálljon. Elég pofátlan dolog, amikor kihúzzák alólam a szöveget, amit olvasok.
4

Számomra eddig is nyilvánvaló volt

prom3theus · 2013. Ápr. 3. (Sze), 11.10
Számomra eddig is nyilvánvaló volt, hogy aki 3-nál több elemet rak a körhintába, az szereti az extrém sportokat, aki 5-nél többet az pedig már ezen is jóval túlmutató jelzőkkel illethető bárminemű lelkiismeret-furdalás nélkül.

Persze a cikk hasznos így is olyan szempontból, hogy legalább megerősíti ezt az álláspontomat alátámasztással.

A másik hasonló gondolatom, hogy aki kivesz kontrollt a felhasználó kezéből (főképp animált tartalmaknál), megérdemelné hogy kikötözve csiklandozzák néhány napig...
5

Részben kapcsolódik

Hidvégi Gábor · 2013. Ápr. 3. (Sze), 11.17
6

Ez a másik értelmetlen

prom3theus · 2013. Ápr. 3. (Sze), 11.54
Ez a másik értelmetlen véglet.

Most, hogy mindkettőt láttuk, kérem a kollégákat, hogy az arany középutat keressék ki a két végpont között valahol. Köszönöm.
7

Köszönöm ezt az érvekkel

Hidvégi Gábor · 2013. Ápr. 3. (Sze), 12.12
Köszönöm ezt az érvekkel alátámasztott választ a naponta töltendő okostelefonok korában. Persze az animációk legalább ösztönzik az akkumulátorgyártókat a fejlődésre.
8

El kell fogadni, hogy a

MadBence · 2013. Ápr. 3. (Sze), 19.21
El kell fogadni, hogy a felhasználó azt a weboldalt fogja használni, amit élvez. A felhasználó számára az élvezeti értéket az animációk/interakciók növelik (egy bizonyos szintig). A fejlesztő számára egy-egy csilli-villi animáció elkészítése sokkal egyszerűbb, mint logikus, könnyen használható, valódi élményt nyújtó weboldalt tervezni (ez a fejlesztő munkájának minőségét jellemzi). Ha pedig az akkumulátor nem bírja, akkor az a telefon hibája (a felhasználó szemszögéből; bár szerintem nem elsősorban a weboldalakon található animációk merítik le a telefont).
9

Úgy van

Pepita · 2013. Ápr. 3. (Sze), 20.43
szerintem nem elsősorban a weboldalakon található animációk merítik le a telefont
Nem is, hanem a kb. folyamatos hálózathasználat frissítések, GPS, kémkedés, stb. miatt. Ezzel együtt én (is) inkább a logikus, könnyen használható, valódi élményt nyújtó weboldal híve vagyok, szemben a csili-vilikkel.
10

Félreértés ne essék: nem azt

Hidvégi Gábor · 2013. Ápr. 4. (Cs), 09.29
Félreértés ne essék: nem azt mondom, hogy ne legyenek animációk, hanem azt, hogy aki szeretné, kapcsolhassa őket ki, mint például a Windowsban, az újabb Androidokban stb., ott sem azért vezették be ezt a lehetőséget, mert "értelmetlen".
11

+1

Pepita · 2013. Ápr. 4. (Cs), 12.44
Ennyire pontosan én nem is tudnám (tudtam) megfogalmazni a lényeget. Maximális egyetértésem!