ugrás a tartalomhoz

A Speedier Google Chrome for all users

Török Gábor · 2009. Május. 24. (V), 15.04
Megjelent a stabil 2.0-s kiadás (továbbra is csak Windows-ra)
 
1

van mit csiszolni rajta

gex · 2009. Május. 24. (V), 16.41
gyorsan felraktam kipróbálni, 20 perc alatt 10-szer írta ki hogy jaj a google chrome lefagyott...
2

Más tapasztalat

Poetro · 2009. Május. 24. (V), 20.20
Nekem kb fél éve a Chrome az elsődleges böngészőm (persze nem fejlesztéskor), és nem túl gyakran fagy le (kb hasonló arányban, mint mondjuk a Fx, azaz 12 óra használat során kb. egyszer).
3

elhiszem

gex · 2009. Május. 24. (V), 20.39
eddig nekem is működött. csak felraktam ezt a 2-es verziót és a gmail megnyitása után fél perccel mindig lefagyott. egyetlen lap, semmi extra. utolsó alkalommal 4(!) ó jaj lefagytam üzenetet dobott az egyetlen lap.
4

nem tudom

Poetro · 2009. Május. 24. (V), 21.07
Nem tudom, mert GMailt nem szoktam használni, de a Reader teljesen jól fut, akárcsak rengeteg más AJAXos oldal. Lehet konkrétan a Gmail és Chrome összeakadás.
5

házon belül

gex · 2009. Május. 24. (V), 21.10
Lehet konkrétan a Gmail és Chrome összeakadás.
de hogy pont két google termék. :) egyébként lassan rájöttem (sok-sok fagyás és újraindítás után), hogy az offline gmaillel (gears) van baja valószínűleg. persze az is goggle cucc.
6

Az enyém "elveszti a fonalat"

palotaiond · 2009. Május. 25. (H), 15.18
Stabilitás tekintetében én se nagyon vagyok vele megelégedve. Persze lehet, hogy a csillagok szerencsétlen együttállásának köszönhető, hogy ennyi nyavalyám volt vele.

Én csak azért töltöttem le a Chrome-t, mert "felküzdötte magát" a mainstream böngészők közé, tehát optimalizálni kell arra is (habár nem találtam még olyan Firefox kódot, amely Chrome-n ne lett volna jó, de azért mégis legyen kéznél), fejlesztőként továbbra is az általam messze legjobbnak vélt Firefoxot használom.

Kétszer kifagyott böngészési adatok törlése közben, de volt egy többször előjövő, elég speciális problémám, miszerint néha "elveszti a fonalat". Tehát megpróbálok megnyitni egy új címet, akkor csak keresi-keresi, de nem fogja soha megnyitni. Mintha offline lennék. Ilyenkor egy relaunch mindig segített, de akkor is furcsa számomra...

Másnak nincs ilyen gondja?