ugrás a tartalomhoz

Találkozunk szeptember 24-edikén Kecskeméten

Hojtsy Gábor · 2005. Szep. 8. (Cs), 14.10
A PHP konferenciák és a Roadshow sorozat újabb állomása ezúttal Kecskeméten lesz, mégpedig a Kecsekméti Főiskola GAMF karán, ahol Nagy Gusztáv áldozatos szervező munkájának köszönhetően szeptember 24. napján egy teljes napon át folynak majd az előadások. A legutóbbi PHP Konferenciáról viszi Flash és PHP? De még mennyire! című előadását Kiss-Tóth Marcell, Bártházi András egy teljesen új fejlesztési irányelvekről szóló előadást mutat be, jómagam pedig a Drupal igéjét terjesztem.

Tehát ha a kedves olvasó szeretné megtudni, hogy miért választotta a Weblabor, az Evolt.org, a TheOnion.com, a SpreadFirefox.com, a kanadai GreenPeace, és rengeteg más webhely a Drupal rendszert, miért olyan vonzó számunkra a szolgáltatás készlete, akkor bátran látogasson el előadásomra.

Szerkesztőtársam, Bártházi András a webhelyünkön már megjelent Irányelvek webfejlesztőknek cikk nyomán készíti példákkal tűzdelt előadását, betekintést nyújtva azokba a legfontosabb elvekbe, amelyeket egy-egy webhely vagy alkalmazás kialakítása során érdemes követnünk saját munkánk és a felhasználóink életének megkönnyítése érdekében.

Természetesen nincs Roadshow helyi előadók nélkül, így Nagy Gusztáv mellett Dr. Alvarez Gil Rafael Pedro, Kardos Gergely, Pap-Szigeti Róbert, Szilágyi Gábor és Rózsa Ferenc is előadásokat tartanak a PHP bemutatásától kezdve a keretrendszereken és webszolgálatásokon át a tömeges levélküldés technikai kérdéseiig több témakörben.

Reméljük, hogy egy szakmai programban gazdag, kellemes napot tölthetünk el együtt Kecskeméten, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 
1

Megyek

Off- · 2005. Szep. 8. (Cs), 16.18
ennél jobb helyen nem is lehetne, hisz odajarok suliba :)

pár előadásra beülök asszem én is.. ott talalkozunk !
2

Videofelvétel

Fekete Ferenc GDA · 2005. Szep. 8. (Cs), 17.16
Valahogy meg kéne oldani,h az összes előadást felvegyék videóra és később le lehetne tölten innen a weblaborról. Vagy legalábbis egy részét. Mit szóltok hozzá? Csak azért jutott eszembe, mert sajnos nem tudok akkor leugrani kecskemétre, de szerintem mások is örülnének a felvételeknek.

Fekete Ferenc
3

Készültek

kisstoth · 2005. Szep. 8. (Cs), 17.28
Felvételek készültek több roadshowról és konferenciáról is, de még nincs megoldva ez a közzétételes dolog.
4

Örülök

Tome · 2005. Szep. 9. (P), 08.38
Nagyon örülök, hogy Kecskeméten is lesz Roadshow, mivel (egyéb okok miatt) az idei PHP Konferenciára nem tudtam elmenni. Remélem ez a helyszín is megmarad állandó Roadshow állomásnak úgy, mint Dunaújváros.

Egy technikai kérdés: a Roadshow látogatóinak száma van limitálva?
5

Kérdésnek megvan a helye

Hojtsy Gábor · 2005. Szep. 9. (P), 18.19
Én nem tudok róla, hogy limitált lenne, de Gusztávot kellene kérdezni, vagy egy "kapcsolat" menüpont a webhelyen, az erre szolgál.
6

Férőhely

Nagy Gusztáv · 2005. Szep. 9. (P), 20.10
Egy olyan termünk lesz, ami 150 fő számára van tervezve.

Nagy Gusztáv
http://nagygusztav.hu
7

Hogy áll?

Tome · 2005. Szep. 10. (Szo), 07.31
Eddig mennyien jelentkeztek?
8

Programváltozás

Hojtsy Gábor · 2005. Szep. 21. (Sze), 22.14
Sajnos András nem tud eljönni, ezért Nagy Gusztáv veszi át a témáját.