ugrás a tartalomhoz

SeaMonkey, a Mozilla alkalmazásgyűjtemény új neve

Bártházi András · 2005. Júl. 4. (H), 09.04
Mint ismeretes, a Mozilla Alapítvány bejelentette, a továbbiakban nem ad ki új verziót a Mozilla alkalmazáscsomagból, hanem a különálló (és népszerű) alkalmazásokra, a Firefoxra és a Thunderbirdre koncentrál. Ez azonban nem jelentette az alkalmazáscsomag fejlesztésének befejeződését, hiszen arra továbbra is igény mutatkozik: elindult egy új közösségi projekt, SeaMonkey néven. Nos, immáron ez hivatalos is.

A hivatalos bejelentés szerint a projekt vezetése ("SeaMonkey Council") a SeaMonkey nevet választotta a közösség által beküldött különböző ötletek közül. A név egyébként nem új, ez volt eddig is a belső kódneve a Mozilla alkalmazásnak, így nem kell nulláról indítani, a fejlesztők körében már ismert ez a név. A vezetőség a program védelmében szeretné bejegyeztetni ezt a nevet - ebben a Mozilla Alapítvány nyújt nekik segítséget.

Bár a Mozilla Alapítvány nem fog a továbbiakban hivatalos támogatást nyújtani a SeaMonkey projekthez, de a projekt infrastruktúrában segítette az indulást, illetve a kapcsolat továbbra is szoros lesz az Alapítvány és a SeaMonkey vezetőség között. A SeaMonkey projektben bevezetetendő újdonságok visszakerülnek majd a Mozilla forráskódba, így a Firefox és a Thunderbird alkalmazások is nyerhetnek ezzel.
 
1

CSS

RelakS · 2005. Júl. 12. (K), 11.11
No, a css terén máris van egy-két hasznos javítás benne :)

Ez az egyetlen böngésző ugyanis, amiben rendesen jelennek meg a div-es kereteim.

-=RelakS=-