ugrás a tartalomhoz

May 1st CSS Reboot

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 6. (V), 22.14
Tavaly hírt adtunk a May 1st Reboot kezdeményezésről, mely arra ösztönzi a webhely tulajdonosokat, hogy megújítsák honlapjaikat és egységesen május elsejével lépjenek új webes arcukkal a nagyközönség elé. Ez a kezdeményezés tehát serkenti az innovációt, és a változatosságot. Egyesek szerint azonban célszerűbb lenne olyan keretek között meghirdetni a nagy napot, hogy ne a Flash alapú webhelyek uralják az újraalkotók listáját. Így született a May 1st CSS Reboot.

A nemrég meghirdetett CSS Reboot célja tehát nagyon hasonlatos több éves hagyománnyal rendelkező társáéhoz, ám kifejezetten arra kéri a résztvevőit, hogy CSS alapon újuljon meg webhelyük. Ehhez természetesen nem feltétel, hogy korábban még nem ilyen modern módon elkészített oldallal rendelkezzenek a jelentkezők, de a kezdeményezés hatása kétségtelenül akkor lenne a legnagyobb, ha főleg régi technikákat használó webhely tulajdonosok modernizálnák oldalkialakításaikat, frissítenék fel lapjaik megjelenését.
 
1

Minek?

Anonymous · 2005. Már. 7. (H), 17.48
Szép, jó, de minek? Kell a változatosság, de ez hülyeség. Miért pont május elselyén akarjak ennek nekiállni, plusz mire gondolnak a modernizáláson???
2

Karácsony, nőnap

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 7. (H), 22.17
Miért pont karácsonykor ébred fel a szeretet, miért pont nőnapon "lepik meg" a nőket virággal? Miért pont május elsején kellene megújítani a webhelyeket? Nem tudom látod-e a párhuzamokat...

Már az is modernizálás, ha helyesírási és fogalmazási szempontokból áttekinted, amit írtál... Persze ennél sokkal jobb, ha ténylegesen lépést tartasz a webbel...
3

reboot

Dohány Tamás · 2005. Már. 15. (K), 14.40
Az oldalt meglátogatva örömmel láttam, hogy a résztvevők száma jelentősen emelkedett, és ami a legjobb, hogy a magyarok is kitesznek magukért! Csak így tovább, lehet még jelentkezni!

[ dtamas ]