ugrás a tartalomhoz

Mozilla Alapítvány - AOL megállapodás

Bártházi András · 2005. Feb. 24. (Cs), 20.48
A Mozilla Alapítvány és az AOL megállapodott, hogy a hányattatott sorsú Netscape DevEdge fejlesztői portál tartalmát ezentúl a Mozilla Alapítvány kezelheti - jelentette be Mitchell Baker, az Alapítvány elnöke. A megállapodás keretében megjelentethetik saját szervereiken, módosíthatják és új dokumentumokkal egészíthetik ki az egyébként is tartalmas DevEdge oldalakat.

Deb Richardson

Arra sajnos nincs erőforrás, hogy hirtelen újra felépítsék az oldalt, nincsenek meg az ehhez szükséges scriptek. Folyamatosan publikálni fogják azonban az egyes dokumentumokat, a legfontosabbakat amint lehetséges. Az Alapítvány erre a feladatra egy alkalmazottat is felvett Deb Richardson személyében, aki mint technikai szerkesztő és projekt menedzser fog a Mozilla dokumentációs projektjéhez, a DevMo-hoz csatlakozni. Deb a LinuxChix és Open Source Writers Group oldalak kapcsán bizonyított eddig.

A projekt kapcsán a jelenlegi Mozilla fejlesztői oldalak is át fognak alakulni, s egy új, logikusabb, áttekinthetőbb szerkezetben állnak majd rendelkezésünkre.

DevMo and DevEdge updates
 
1

:)

Anonymous · 2005. Feb. 24. (Cs), 23.06
Mélységesen meghajolok Mitchell Baker előtt :)

szuper hír :)
2

Ennek én is nagyon örülök

Ajnasz · 2005. Feb. 24. (Cs), 23.38
Ennek én is nagyon örülök. Pár hónapja volt, hogy pár napra megnyílt, akkor láttam először és abban a pillanatban el is ámultam, hogy mennyi nagyon jó anyag található rajta. Azonnal fel is szereltem a bookmaks-aim egy kisebb adaggal az oldalról. Sajnos pár nappal később ismét bezárták. Remélem, minél előbb újra nyitva áll az oldal. :)
3

huh, vegre, marmint, hogy dev

zedorg · 2005. Feb. 25. (P), 10.31
huh, vegre, marmint, hogy devedge ujraeled:)