ugrás a tartalomhoz

Megtelt a PHP Konferencia résztvevői listája

Hojtsy Gábor · 2005. Feb. 22. (K), 11.39
Rekord idő alatt, kevesebb mint egy hét elteltével megtelt a PHP Konferencia résztvevői listája. Kénytelenek voltunk lezárni a rendezvény regisztrációját, hiszen a helyszínen fogadható körülbelül ötszázas létszámot kicsivel már meghaladta a regisztráltak száma. A konferencia iránti érdeklődést jól mutatja, hogy a regisztráció megindítása utáni első 24 órában több mint háromszáz résztvevő már biztosította helyét.

Reméljük, akik el tudnak jönni, jól fogják érezni magukat, akik pedig ezúttal lemaradtak, azoknak jövőre lesz lehetőségük a regisztrációra. Illetve ha valaki kellő elszántságot érez magában, szervezhet lakóhelyére is egy mini konferenciát, roadshow állomást, és ezzel elviheti saját településére is a rendezvényt. Nyitottak vagyunk ilyen jellegű konferenciák szervezésének segítésére, az érdeklődőket kérjük vegyél fel velünk a kapcsolatot.

Az idei rendezvény regisztrációs listája mutatja, hogy valóban nemzetközi konferenciáról lesz szó, hiszen nem csak egyes előadók érkeznek külföldről, hanem Szerbia és Montenegróból, Romániából és Szlovákiából is érkezik számos magyar ajkú résztvevő.

Találkozzunk a helyszínen, a Weblabor szerkesztői ott lesznek!
 
1

A jelentkezők létszáma nem több mint ötszáz

pp · 2005. Feb. 22. (K), 12.17
;)
Goba nem tud arról, hogy többen Emilen jelezték mégsem tudnak eljönni és van több dupla regisztráció is. Nem kell aggódnia annak aki regisztrált biztosan be fog férni.

a szervezők nevében
Palócz István