ugrás a tartalomhoz

Weblabor Klub - hol tartunk?

Bártházi András · 2005. Jan. 24. (H), 14.35
Ahogy közeledünk az induláshoz, a Klubbal kapcsolatban egyre több dolog kezd körvonalazódni - a legutóbbi decemberi beszámoló óta több dologban is sikerült előre lépnünk. Ebben a beszámolóban immár konkrét árakkal, illetve a tervezett szolgáltatások bemutatásával szolgálhatunk.

A Weblabor Klub célja az induláskor megfogalmazottakhoz képest nem változott: egy olyan szolgáltatásgyűjteményt szeretnénk kialakítani, mely kapcsán olvasóink úgy támogathatják működésünket, hogy közben ők is profitálnak belőle. A tagsági díjakat az oldal funkcióinak javítására, tartalmának bővítésére szeretnénk fordítani. A Klub szolgáltatások a jelenlegi funkciókon felül kínálnak majd extrákat, a Weblabor továbbra is bárki számára elérhető, ingyenes, reklámoktól mentes oldal marad - ebben biztosan nem lesz változás.

A tagdíjak kezdenek körvonalazódni. Úgy gondoljuk, hogy legutóbbi szerkesztőségi találkozónkon sikerült egy az érdeklődők számára elfogadható és megfizethető tagsági díjszabást megállapítanunk. Röviden és tömören a következő díjak várhatóak:
  • Kedvezményes tagsági díj: 500 Ft + ÁFA / hó
  • Normál tagsági díj: 1000 Ft + ÁFA / hó
  • Támogatói tagsági díj: 2000 Ft + ÁFA / hó
Minimálisan három hónap fizetendő. A kedvezményes tagsági díjat cégek nem választhatják, csak magánszemélyek részére tudjuk nyújtani (értsd: a számlákat magánszemélynek tudjuk csak megírni). A támogatói tagsági díjat választóknak igyekszünk majd különleges lehetőségeket nyújtani. Magasabb tagsági díj fizetésére is lehetőséget biztosítunk, ezzel és a lehetőségekkel kapcsolatosan az érdeklődők számára e-mailben állunk rendelkezésre.

A múlt alkalommal szervezett könyvvásárlás jól alakult, a könyvek rendben megérkeztek, s el is jutottak a megrendelőkhöz. Bízom benne, hogy mindenki aki rendelt, elégedett volt a szolgáltatással. A könyvvásárlás egyike lesz azoknak a lehetőségeknek, melyekkel indulni fogunk.

Még mindig könyvek. A múltkori kedvezményes könyvvásárlási lehetőség folyamatosan tart, de azon klubtagok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő hitelkártyával a fizetéshez, szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy rajtunk keresztül is megrendelhessék a könyveket.

A klubtagok részére kedvezményes, számos érdekes és hasznos szolgáltatással megspékelt webfejlesztői csomagot tervezünk, mely a hoszting szolgáltatás nyújtása mellett lehetőséget biztosít verziókövető rendszer és projekt menedzsment eszközök használatára is. Szívesen meghallgatjuk ötleteiteket azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatosan, melyeket hasznosnak találnátok egy ilyen csomagban!

A most felsoroltak mellett kisebb-nagyobb meglepetésekkel is készülünk. Mit gondoltok a fentiekről?
 
1

ha kapok fizut utalhatok? :)

kmm · 2005. Jan. 24. (H), 14.49
"nemtudom hogyan, nemtudom hogyan el mondani"
--
üdv: kmm...
2

Indulás

Bártházi András · 2005. Jan. 24. (H), 16.08
A Klub indulása február első heteiben várható, de még számos dolognak utána kellene nézni addig: mi (postázás, utalás) mennyibe kerül, stb. Szóval még nem kiabálnám el a dolgot, hogy addig tényleg elindul, de majd meglátjuk... No, az indulás után utalhatsz, vagy úútálhatsz. ;)

-boogie-
3

Ígéretesnek tűnik! A kön

Tomek73 · 2005. Jan. 25. (K), 08.39
Ígéretesnek tűnik!
A könyvvásárlási lehetőség érdekelne, többek közt az új Eric Meyer könyv. Úgy látszik lemaradtam valamiről, pedig minden nap olvasom a Labort. Mi a megoldás? Utánvétel, vagy előre átutalás? Esetleg a következő PHP konferencián meg lehetne venni kp-ért.

Tomek73
4

Könyvek

Bártházi András · 2005. Jan. 25. (K), 11.46
A könyvek tekintetében az előre utalást preferálnánk, de lehet, hogy lesz utánvétes lehetőség is. A PHP konferencián lesz valamilyen könyvvásárlási lehetőség nagy valószínűséggel (ott megrendelés, befizetés, utána ahogy megjönnek, kiküldés), ennek szervezése még folyamatban van, illetve egyelőre a meglepetést nem lőném le. Amint konkrétumok lesznek, azonnal megy ki a konferencia hírlevelében. Pénzt mindenesetre hozzatok majd. :)

-boogie-
5

Bármelyik kategóriára fize

Anonymous · 2005. Jan. 25. (K), 20.33
Bármelyik kategóriára fizet be valaki, ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja? Ha nem akkor melyik kategória miben különbözik?

Valahova felrakhatnátok, hogy eddig mi az ami biztos...
6

Kategóriák

Bártházi András · 2005. Jan. 25. (K), 20.41
A kategóriánként való megkülönböztetésről még nem beszéltünk a többiekkel. A szolgáltatások köre valószínűleg ugyanaz lesz. Az árak utáni bekezdésben leírtam a most ismert különbségeket (röviden: kedvezményes csak magánszemélynek, míg támogatói díjat megrendelőnek valami kis extra). Egyelőre ennyi a biztos ezen a téren.

Az egy oldalra történő kigyűjtés meg fog történni, amint jut rá idő. :)

-boogie-