ugrás a tartalomhoz

Bemutatjuk a Harmadik Magyarországi PHP Konferencia programját

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 14. (P), 01.00
Örömmel mutathatjuk be a Harmadik Magyarországi PHP Konferencia előzetes programját. A szakmai eseményen három párhuzamos szálon futnak majd az előadások, gyakorlati bemutatók és egy beszélgetés is helyet kapott. Mint korábban hírt adtunk róla, két külföldi szaktekintély is hazánkba érkezik a rendezvényre, illetve számos magyar szakember készül különböző témákkal. Az előadások között információvédelemtől kezdve diszkrét JavaScripten, fejlesztési módszertanokon, adatbázis kérdéseken át tartalomkezelésig sok téma kerül terítékre.

A programtervből látszik, hogy az idei PHP konferencia még többet nyújt azoknak, akik nem csak a szkriptnyelv praktikái iránt érdeklődnek, de más téren is bővíteni szeretnék webes fejlesztési ismereteiket. Tervünk reményeink szerint általában átláthatóbb beosztást jelent, mint a tavalyi program, kiszámítható szünetekkel és előadás időkkel. Az ebédszünetben ezúttal is helyet kaptak a közösségi találkozók, melyek keretében a webhez kapcsolódó csoportosulások találkozhatnak. Ez igen jó lehetőségnek ígérkezik, hiszen rendezvényünkre a környező országokból is érkeznek látogatók.

A részvétel ezúttal is ingyenes lesz, a szükséges regisztrációra később lesz lehetőség. A konferencia népszerűsítéséhez és finanszírozásához továbbra is támogatókat keresünk. Arra kérünk mindenkit, aki szimpatizál rendezvényünkkel, hogy lehetőségeihez képest támogassa a megvalósulását. Reméljük, hogy idén is közös élményünkként jegyezhetjük majd a rendezvényt.

A sajtó számára összeállítottunk egy sajtóközleményt, melyet a konferencia oldalán lehet megtalálni. Programozói versenyünk iránt érdeklődőknek ajánljuk még annak elindulásáról szóló hírünket is.
 
1

Már nagyon várom

kgyt · 2005. Jan. 14. (P), 01.08
(Ugye én szólok hozzá elsőnek... mert az anyaggal utolsóként lettem kész...)

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
2

re: Bemutatjuk a ...

Dohány Tamás · 2005. Jan. 14. (P), 02.18
Végre!

Olyan is ez, mint egy mozi-premier! (legalábbis nekem az)

[ dtamas ]
3

Cikk a PHP konf-ról

Poetro · 2005. Jan. 14. (P), 17.22
Egy jó kis cikk jelent meg erről a PC Fórumon
--------
Poetro
4

Sajtóközleményünk :)

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 14. (P), 17.42
Ez a sajtóközleményünk kicsit szerkesztve, ami szerencsére már sok más webhelyen is megjelent...