ugrás a tartalomhoz

Verseny helyzetjelentés

Bártházi András · 2005. Jan. 11. (K), 18.04
Időnként szeretnénk helyzetjelentést adni arról, hogyan áll versenyünk, hiszen a bejelentés óta eltelt hónap nem telt eredménytelenül. Számos felhasználóink által beküldött hír és blogmark jelent meg azóta, s a háttérben további anyagok is érkeztek már. Az első három felhasználónk 116, 40 és 36 ponttal rendelkezik, míg a tizedik 4 ponttal. A verseny tehát továbbra is nyílt - bárki bekerülhet a díjazott első tíz közé. Az eddigi résztvevőknek ezúton is köszönjük a beküldéseket!
 
1

Es kik azok?

sajt · 2005. Jan. 12. (Sze), 13.37
Nem lehetne látni a verseny állását?
2

Gondolkodtunk rajta

Bártházi András · 2005. Jan. 12. (Sze), 14.35
Gondolkodtunk rajta, s nem sikerült kisütni, hogy mi lenne a legjobb (tehát: beszéljük meg). Neked konkrétan miért lenne jó, ha látnád, hogy ki az első tíz?

-boogie-
3

Gondolom 2 eset van:

sajt · 2005. Jan. 12. (Sze), 14.46
1. megmutatjátok.
2. nem mutatjátok.

Én az első mellett vagyok, hiszen ez egy verseny, és a verseny közben azt szeretem, ha látom az eredmény alakulásást.
4

Nem biztos, hogy jó

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 12. (Sze), 15.10
Nem (csak) azt szeretnénk, hogy az a tíz ember küldjön be dolgokat, aki különben is szokott időnként valamit küldeni, hanem hogy többen kapcsolódjanak be. Ha esetleg látnák, hogy az első tíz annyira elhúzott a mezőnytől, hogy "nincs értelme" tartalmat beküldeni, akkor nem biztos, hogy beszállnának. Megjegyzem, nincs még arról szó, hogy elhúztak volna. Nekünk az a célunk, hogy az értelmes szakmai tartalmak gyarapítását ösztönözzük, ennek egy eszköze a differenciált pontozás, és ennek egy "mellékhatása", hogy jó dolgokat lehet nyerni. Azt sem szeretnénk, hogy valaki személyes dolognak vegye, hogy egy hírét vagy cikkét nem fogadtuk el, vagy lepontoztuk, ezért én személy szerint nem is nézem a toplistát, igyekszem minden tekintetben anélkül dönteni egy konkrét tartalom "értékéről". Tehát még az sem szerencsés, hogy mi látjuk a listát :)
5

Én úgy vagyok vele

sajt · 2005. Jan. 12. (Sze), 15.24
hogy nezegetem a web-et, és ha találok valami szerintem érdekeset, akkor felteszem. nem a nyeremények miatt. (Gondolom, akinek megvan a bookmark könyvjelző, hasonlóképpen csinálja.) A nyeremény már tényleg csak hab a tortán.
6

Az a jó

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 12. (Sze), 15.29
Na ennek örülünk :)
7

Harmadik

Bártházi András · 2005. Jan. 12. (Sze), 15.46
Van egy harmadik lehetőség is: részben megmutatjuk. Ez a hír erről szólt. :)

-boogie-