ugrás a tartalomhoz

Újra él a Netscape DevEdge

Bártházi András · 2004. Dec. 5. (V), 00.40
Újra elérhetőek a nagy történelemmel rendelkező Netscape DevEdge oldalai, melyen webfejlesztők találhatnak maguknak érdekességeket. A Netscape DevEdge oldalai októberben tűntek el, gyakorlatilag azóta folynak a találgatások, hogy mi lesz vele, illetve sikerül-e megmenteni a nagyon értékes tartalmát. Az oldalt továbbra is az AOL hosztolja.

Még októberben szüntette be az AOL a Netscape DevEdge oldalak hosztolását. Akkor sokakban felmerült: folytatódik a Netscape-es hagyományok, fejlesztések leépítése az AOL-nál - egy nagyon jól használható leírás, referencia és eszközgyűjtemény tűnt el minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Továbbra sem tudni, hogy miért tűnt el, s hogy miért jelent meg megint az oldal, csupán annyi ismeretes, hogy Michelle Baker az oldal eltűnése után elkezdett dolgozni azon, hogy a Mozilla Alapítványhoz kerülhessenek át ezek az anyagok. Lehetséges, hogy neki köszönhetjük, hogy újra hozzáférhetünk ezekhez az oldalakhoz, de akár azt is el tudom képzelni, hogy az AOL kezd újra felébredni (lásd Hibrid böngészővel jön a Netscape). Talán kiderül hamarosan.

Addig is, a Mozilla és Firefox alatt használható oldalsávokat csak ajánlani tudom, s a Tech Central és Library menüpontok alatt is számos értékes írás olvasható.
 
1

Nem elérhető...

Bártházi András · 2004. Dec. 6. (H), 12.05
Az oldal megint nem elérhető... No comment.

-boogie-
2

pedig a hétvégén elkezdtem

connor · 2004. Dec. 6. (H), 17.19
pedig a hétvégén elkezdtem letükrözni csak dslről egy picit lassú és nem értem a végére:(((

--
connor