ugrás a tartalomhoz

Kedves Internet Explorer!

Bártházi András · 2004. Nov. 17. (Sze), 13.39
"Átvertél, hazudtál és nem akarsz megváltozni. Nos, végül elegem lett és nem tudsz számomra olyat mondani, amivel lebeszélhetnél döntésemről." Egy humoros cikk a ZDNet-en. ;)

Kedves Internet Explorer!

Vége. A kapcsolatunk nem működik tovább, ez van. Elhagylak egy másik böngésző miatt.

Tudom, ez nem a jó időpont - épp egy vírus miatt betegeskedsz. Bízom benne, hogy jobban fogod érezni magadat - tényleg így érzek -, de túl kell lépnem ezen, megvan a saját életem. A tény, hogy kapcsolatunk teljes ideje alatt folyton vírusos fertőzésed, esetenként pedig még férged is volt. Tényleg el kéne menned orvoshoz.

Ahogy mondtam, nem tudom ezt a kapcsolatot tovább folytatni veled. Tudom, megígérted, hogy változni fogsz, következő alkalommal jobb lesz - de ezt mondtad múltkor is, és azelőtt is. Minden alkalommal hittem neked.

Nos, többé már nem.

Hazug!
Az igazság, hogy nem tudsz mit mondani, hogy javíts a helyzeten. Tudok a titkos kapcsolatodról Windows-zal. Azt mondtad, hogy nem fogsz vele lenni többet, de nem hiszem el. Azt mondod, hogy Windows nélkül is élhetsz, de azt hallottam, hogy Windows nem tud nélküled. Tudom, hogy ez egyszerűen hazugság.

És mi a helyzet a HTML levelekkel Outlookban? Minden alkalommal, amikor egy levél jön Inbox-ba, rohansz segíteni Windowsnak megjeleníteni azt. És mi a helyzet a HTML-lel Wordben? Ott is te segítesz. És akkor azokról a késő éjszakákról ne is beszéljünk, amikor az előnézeti képeket készíted el Windows Explorernek. Életed összefonódott Windows-zal, ne várd tőlem, hogy szemet hunyjak efelett.

Tovább a ZDNeten...

Böngészők: Firefox × Opera
 
1

Egy kis aranyos Skrínshot

Poetro · 2004. Nov. 18. (Cs), 10.39
Készítettem egy kis aranyos scrínshotot az oldalról... szerintem meggyőző
http://poetro.c2design.hu/DearIE.jpg
--------
Poetro