ugrás a tartalomhoz

Elindult a Drupal.hu

Bártházi András · 2004. Nov. 2. (K), 17.30
Egy hónapnyi tesztidőszak után örömmel jelenthetjük be: a véglegesnek szánt drupal.hu címen elindult a Drupal tartalomkezelő magyar honlapja. A Drupal egy igen átgondolt fejlesztésű, felhasználóbarát és gyors honlapmotor, mely sok célra használható (boltok, blogok, céges oldalak, stb.). Drupalt használ (a Weblabor mellett) a SpreadFirefox.com, a Debian Planet, vagy ha a hazai oldalakat nézzük, akkor a Debian.hu, vagy Gimp.hu is (és még sokan mások). Ez alatt a pár hét alatt számos érdeklődő kapcsolódott be a munkákba, s ennek köszönhetően jelentős haladást értünk el.

A Drupal.hu csapatai várnak minden segítőt és érdeklődőt, három publikus levlistával, fórummal, Drupal kézikönyv oldallal, Drupallal kapcsolatos cikkekkel, hírekkel. Az oldal fejlesztése töretlenül folyik tovább, számos ötletünk van már a jelenlegi munkák mellett további funkciók megvalósítására is. Minden ötletet szívesen fogadunk az oldallal kapcsolatosan!

Elindult a Drupal.hu
 
1

Validság

T.G · 2004. Nov. 2. (K), 19.45
Lehet, hogy ezt a hozzászólást már oda kellene írni, de egyelőre ott még nem regisztráltam magam...

http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A//drupal.hu/drupal-hasznalok

(ez most nem olyan bejegyzés, hogy csakazért is megnéztem, hogy valid-e, hanem a target="_blank" szemet szúrt, és hát ezután már tényleg megnéztem:)
2

Validság

Bártházi András · 2004. Nov. 2. (K), 19.57
Pillanatnyilag a tartalom volt a lényeg, nem a validság. De azon is dolgozni fogunk! Egyébként hozzá lehet szólni regisztráció nélkül is, s legfeljebb aláírod a neved. :)

-boogie-
3

Régi oldal

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 2. (K), 23.19
Nos ezt az oldalt még valaki akkor vette fel, amikor nem hangsúlyoztuk az admin csapat számára a validitás fontosságát... Én magam irtom a target-et, ahol csak érem. Az oldal javítva. Ettől függetlenül előforfulhatnak még kisebb hibák az oldalakon, nem végzünk validitás ellenőrzést mondjuk minden új beküldött hozzászóláson vagy módosult kézikönyv lapon.