ugrás a tartalomhoz

Ismét a véleményetekre vagyunk kíváncsiak

Hojtsy Gábor · 2004. Júl. 23. (P), 19.54
Az új Drupal motorra váltásunk után szavazás formájában tettük fel a kérdést: Tetszik az új Weblabor?. Akkor munkánk gyümülcsének megjelenési frissességében kevésbé tudtuk hideg fejjel értékelni a véleményeket, mint ahogy utólag tekintünk az akkori hozzászólásokra. Most viszont nehezen tudjuk megítélni, hogy akkori hozzászólóink negatív véleménye a szokatlan elleni fellépés volt, vagy a rossz dolgokat illető figyelemfelhívás.

A kérdést feltettem a találkozó résztvevőinek, és meglepő módon azt a véleményt kaptam, hogy a jelenlegi kialakítással meg vannak elégedve, és most nem kellene változtatni. Mivel a találkozóra látogatóink csak kis része tudott eljönni, ezért ezt nem tekinthetjük reprezentatív felmérésnek. Éppen ezért itt ismét arra kérjük olvasóinkat, hogy a korábbihoz hasonló szavazásban nyilvánítsanak véleményt az oldalról.

Visszatekintve az előző ilyen témájú szavazás hozzászólásaira, bizony lenne mit javítani az oldalon, a vélemények jó része azonban inkább megszokás kérdése (mi hol van, milyen színnel jelenik meg, stb). Ezért kíváncsiak vagyunk, hogy az elmúlt idő megváltoztatta-e véleményeteket, vagy tényleg érdemes lenne belevágni egy felhasználói felület újragondolásba - ezúttal nyíltabb formában.

Arra kérünk mindenkit, hogy adja le szavazatát, és mondja el véleményét a szavazás mellett. Ehhez a hírhez most nem lehet hozzászólni, hogy ne kerüljenek két helyre a vélemények.