ugrás a tartalomhoz

Zend PHP Tanúsítvány

Mocsnik Norbert · 2004. Júl. 18. (V), 08.11
A héten mindenki a PHP 5 első stabil változatának megjelenésével volt elfoglalva, ám időközben a Zend egy újabb újdonsággal állt elő. Ötletüket Zend PHP Tanúsítványnak (certification) nevezték el, és egy olyan színvonalas elismervény megteremtését tűzték ki vele célul, amelyet a világ minden pontján egységesen hitelesnek tartanak.

A Zend nevet természetesen senkinek sem kell bemutatni: aki valamelyest is otthonosan mozog a PHP-s közösségi élet terén, az tudja, hogy mit takar a név. A vizsgát partnerüknek köszönhetően világszerte 3500 helyen tehetjük le, Magyarországon 4 budapesti intézmény kínál lehetőséget rá.

Azon kívül, hogy egy ilyen elismervényre hivatkozni szakmai önéletrajzunkban rendkívül előnyös lehet, a vizsga sikeres letételével bekerülünk a Zend Yellow Pages for PHP Professionals adatbázisába, illetve kedvezményeket vehetünk igénybe Zend termékek vásárlásakor és fizetős PHP konferenciákon való részvételkor. Emellett a Zend legújabb termékeiből is kapunk ízelítőt, amennyiben egy ilyen tanúsítvány tulajdonosaivá válunk.
 
1

Test Center Locator

Benjamin · 2004. Júl. 18. (V), 15.12
Page Not Found, az elso 4 link szinten: http://www.vue.com/zend/

bye, Benjamin
2

Mi nem megy?

Hojtsy Gábor · 2004. Júl. 18. (V), 19.40
Nekem megy a test center locator is meg más linkek is...
3

nekem is működik..

Mocsnik Norbert · 2004. Júl. 18. (V), 23.42
Bizonyára ideiglenes karbantartást tartottak.