ugrás a tartalomhoz

Mozilla Europe és Firefox magyarul

Hojtsy Gábor · 2004. Feb. 19. (Cs), 08.27
Az utóbbi két hét sem múlt el eseménytelenül a Mozilla háza táján. A napokban jelentették be, hogy Párizsban néhány korábbi Netscape alkalmazott és több segítő megalakította a Mozilla Europe szervezetet, amely a Mozilla Alapítvány első partnerszervezete. A továbbiakban szoros kapcsolatban szeretnék segíteni egymás és a helyi csoportosulások munkáját. Céljuk a Mozilla elterjesztésének segítése, a projekt támogatásának ösztönzése és a nagycéges környezetben való alkalmazás szorgalmazása terméktámogatással, telepítési segítséggel és fejlesztésekkel. A Mozilla honosítói sem tétlenkedtek...

Már a múlt héten megjelent a Magyar Mozilla Projekt oldalán a magyar nyelvi csomag a Firefox 0.8-as böngészőhöz. Az angol verzió után a magyar kiegészítést is telepíteni kell, majd annak használatára utasító parancssori paraméterekkel kell (első alkalommal) inítani a böngészőt. A továbbiakban már tudni fogja, hogy magyar felületet szeretnénk használni.
 
1

tud valaki segíteni?

hrob_ · 2004. Már. 29. (H), 00.58
Sziasztok.
Rátaláltam erre a remek böngészőre, csak az a bajom, hogy nem igazán értek "számítógépül" így egy kis nehézséget okoz a nyelvi beállítás. Albb van az utasítás ami alapján be kellene tudnom állítani a magyar nyelvet, de sajnos nem értem a problémát.
Próbáltam beírni a parancssorba, de ezt a választ kaptam: "a megadott nevet (UILocale) a rendszer nem ismeri fel..."
És itt a telepítési üzenet:
"Utána telepíteni kell magyar kiegészítést, majd a böngészőt az alábbi parancssori kapcsolókkal kell indítani az első alkalommal:

-UILocale hu-HU -contentLocale HU "

Valaki el tudná magyarázni szájba rágósan vagy inkább keressek egy magyarul is tudó böngészőt.
köszi
2

tud valaki segíteni?

Bártházi András · 2004. Már. 29. (H), 11.10
Szia!

Írd a program nevét is oda! :) Azaz
firefox.exe -UILocale hu-HU -contentLocale HU

-boogie-
3

:)

hrob_ · 2004. Már. 30. (K), 00.19
Köszönöm szépen!
Működik. :)

-Bidu-