ugrás a tartalomhoz

eZ publish 3.1

Granc Róbert · 2003. Jún. 27. (P), 10.09
Hosszú tesztelés után megjelent a norvég eZ csoport által fejlesztett tartalomkezelő rendszer, az eZ publish stabil 3.1-es változata.
Az eZ publish számos fejlett képességgel rendelkezik, mint: teljesen testreszabható, rugalmas tartalom-mezők, sablonrendszer, szerep-alapú jogosultságkezelő rendszer, munkafolyamatok és kiegészítők, több nyelv támogatása, verziókövetés, keresőmotor, e-kereskedelmi megoldások, csoportmunkafunkciók.
Az eZ publish-t bizonyos Szabó Zoltán már magyar nyelvre is lefordította.
A forráskód mellett előre összeállított telepítőcsomagok is letölthetők a honlapról, amelyek telepítik az Apache-ot, a PHP-t, a MySQL-t és az ImageMagickot is, így a legtöbb platformon percek alatt üzembe lehet helyezni az eZ publish-t futtató kiszolgálót.
Honlap és letöltés: http://www.ez.no/developer/ez_publish_3
 
1

Re: eZ publish 3.1

Benjamin · 2003. Jún. 27. (P), 15.54
Gondoltam megnezem, lap kozepen ott van h. "Try... DEMO" huha lassuk. Bejelentkezesnel megadott admin/publish nem mukodik ;), ok akkor regisztralok (sign up) http://admindemo.ezpublish.no/user/register/ erre kapom az arcomba a hibauzenetet:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/demo/www/kernel/content/attribute_edit.php on line 78
Fatal error: eZ publish did not finish it's request

The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below.

na majd legkozelebb :)
2

Re: eZ publish 3.1

Granc Róbert · 2003. Jún. 27. (P), 22.31
Hehe, lehet hogy valaki épp akkor kutyulta össze neked. Nekem ment az admin/publish páros. De itthon is ki fogom próbálni...

Viszont valamelyik másik CMS-t akartam kipróbálni ma, ott is egy "kedves" emberke megváltoztatta a demó admin jelszavát, nekem meg nem volt kedvem megvárni a következő órát, amikor helyreállítják az adatbázist.

Robi
3

Re: eZ publish 3.1

Anonymous · 2003. Jún. 29. (V), 00.57
Nekem megy...
4

Re: eZ publish 3.1

Granc Róbert · 2003. Jún. 29. (V), 02.00
Nekem windows (xp pro) alatt rendszeresen összeomlasztja most az apache 2-t, így egyelőre a süllyesztőbe került. Valószínűleg Apache 1.3 alatt rendesen fut.

Robi