ugrás a tartalomhoz

Linux tábor

Hojtsy Gábor · 2003. Május. 18. (V), 19.38
Sokszor éri az a vád a Linuxot, hogy nem felhasználóbarát, és minimum guru státusz szükséges a telepítéséhez és üzemeltetéséhez. Tapasztalt Linuxosok is azt ajánlják, hogy biztos ami biztos, csak olyan disztribúció telepítésébe fogjunk, amelyhez közeli ismerőst tudunk segítségül hívni.

PHPs körökben azonban nem ritka a Linuxos érdeklődés, hiszen a PHPben írt programunk legtöbbször úgyis egy Linux szerveren köt ki, és ilyenkor nem árt a rendszer közelebbi ismerete.

Mit tud azonban az tenni, akinek nincs segítő ismerőse, vagy részleteiben szeretné megismerni a Linuxot? Ha mindezek mellett a sportolási lehetőség, szórakozás és társaság "sem okoz gondot", akkor a Linux tábor jó választásnak igérkezik.

Harmadszorra rendezik meg a Linux tábort, idén két turnusban június 29-ei és július 6-ai kezdetekkel. A hét napos tábor során a felkészültségi szintnek (kezdő, haladó, profi) megfelelően képezheti magát minden résztvevő.

A délelőtti "oktatást" déltuáni sport programok, esti borozgatás, bográcsolás egészítik ki. A szervezők a Linuxban nem érdekelt családtagokra is gondoltak, sőt a GYIK szerint kutyáját is hozhatja a résztvevő, amennyiben külön kísérőt rendel mellé.

A tábor Szerencsen lesz. Figyelembe véve az ellátással és oktatással együtt is korrekt árakat az alkalom nyaralásnak sem utolsó. Nem is beszélve arról, hogy az árban az operációs rendszer is benne van :)
 
1

Re: Linux tábor

Anonymous · 2003. Május. 19. (H), 18.13
kooockafejek :D ehh
2

Re: Linux tábor

tiku I tikaszvince · 2003. Május. 19. (H), 21.17
Ez engem nagyon érdekelne, de hol tudok erről valami konkrét infót szerezni???
pl: pontos dátum, árak, stb...
3

Re: Linux tábor

Hojtsy Gábor · 2003. Május. 19. (H), 22.59
Kedves tiku!

Javaslom a szövegben taláható linket :)

Goba