ugrás a tartalomhoz

A nap linkje: phpOpenTracker

Granc Róbert · 2001. Május. 27. (V), 19.11
Minden weboldalnál felmerül(het) megbízható és részletes látogatottsági statisztikák szükségessége. Mi a StatCenter logját lassúsága miatt csak néhány napja töröltük, jelenleg az Enveco FreeStat rendszerét használjuk a saját belső statisztikáink mellett, de körülnéztünk a neten ilyen rendszerek iránt.
A sokaságból emeljük ki a phpOpenTracker-t, amely adatbázisban tárolja az oldalakról és látogatókról gyűjtött adatokat, így összetett analíziseket téve lehetővé az oldal tulajdonosa számára.

A phpOpenTracker legfőbb erénye, hogy teljes API-val rendelkezik az analízishez, grafikonok és elemzések készítéséhez (a DocBook/XML és XSLT szabványokon keresztül), HTML és PDF kimenet készítésével.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a phpOpenTracker a PEAR::DB modulon keresztül is kommunikálhat az adatbázissal, a PEAR::DB újabb változatai pedig már a CVS-t (azaz szöveges fálj alapú adatbázisokat) is támogatnak, tehát (még nem próbáltuk ki) elméletileg a phpOpenTracker akár adatbáziskapcsolat nélkül is használható...

Honlap: www.phpopentracker.de
 
1

Re: A nap linkje: phpOpenTracker

Anonymous · 2001. Jún. 1. (P), 06.35
Sikerült valakinek ezt win32 alá telepítenie?