ugrás a tartalomhoz

Full Stack fejlesztőt keresek UK bázisú IT startuphoz

rikruter · 2017. Már. 31. (P), 00.03
Mitől lehet ez más, mint a többi webfejlesztő állás?

- A cég komoly elemzéseket és kutatásokat végez gépi tanulás és mesterséges intelligencia területén, és ennek Te is a részese lehetsz.
- Fő területük: reklámok hatásának vizsgálata az érzelmeinkre. Teszik ezt tradícionálisnak egyáltalán nem mondható módszerekkel.
- Startup környezet, annak minden előnyével! Ezek közül néhány: kis csapatok, családias – ugyanakkor nemzetközi - légkör, fiatalos iroda, laza kollégák, rugalmas munkaidő és korlátlan éves szabadság.
- A versenyképes fizetés mellett olyan juttatások is várnak rád, mint elkülönített budget a szakmai fejlődésedre. Teljesítményed alapján olyan tréningeken, képzéseken vehetsz részt, amiken csak szeretnél!
- Támogató nemzetközi vezetői gárda, akik hosszú távon számítanak a munkavállalókra. Ezért fektetnek szakmai fejlődésükbe, megadják a munkához szükséges eszközöket és szívesen meghívnak mindenkit sörözni, ha Budapestre látogatnak.

A feladat:
- A cég ügyfeleknek szóló cloud alapú webportáljának fejlesztése (frontend és backend egyaránt)
- Új funkciók tervezése, többek között dinamikus vizualizációk, prezentációs formátumok fejlesztésében való részvétel
- API-k bevezetésében való részvétel (külső és belső felhasználásra egyaránt)
- Különféle eszközök fejlesztése, mellyel az új feature-ök bevezetésének felhasználókra tett hatását elemezhetitek

Elvárások:
- Backend vagy frontend tudás és tapasztalat (.NET/C#/MVC, Javascript) erős MS SQL tudással párosítva – ha csak egy területen érzed magad erősnek, de vannak alap technikai skilljeid a többi területen és hajlandó lennél ezeket fejleszteni (sőt, még motiválna is!), akár akkor is tökéletes jelölt lehetsz. Ha mindenből profi vagy, akkor szinte már fel is vagy véve.
- Otthon vagy és jól érzed magad agilis fejleszői környezetben
- Te magad is kellőképp agilis és proaktív vagy, hogy napi iránymutatás és változó követelmények között is jól teljesíts és mindez motiváljon is – hiszen van tered a saját ötleteid megvalósítására, kreatív problémamegoldásra és új technológiák felfedezésére
- Csapatjátékos vagy és szívesen lógsz együtt a kollégákkal
- Legalább aktív középfokon beszéled és érted az angolt. Nem kell akadémiai szinten lenned, de a vezetőkkel és néhány kollégával így tudod majd megértetni magad.

Előny lehet:
- JavaScript, JQuery ismeret
- Cloud Computing megoldások ismerete, pl. Amazon Web Services
- React, AngularJS ismeret
- IT vagy hasonló területen szerzett diploma

Ha érdekesnek találod a lehetőséget, írj rám LinkedIn-en vagy e-mailben (szilvia.szamel##kukac##gmail.com) és megbeszéljük a részleteket.