ugrás a tartalomhoz

Friss tartalom

Webhelyünk kétféle hírlevéllel áll regisztrált felhasználói rendelkezésére. A napi hírlevelet elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran szeretnének oldalunk válogatott tartalmából szemezgetni, a heti hírlevél leginkább azoknak lehet hasznos, akiknek kevés ideje jut a Weblabor újdonságainak megismerésére, de a hasznos tippekről, cikkekről nem szeretnének lemaradni.

Csak belépett felhasználóink tudnak fel- vagy leiratkozni hírleveleinkre.

Napi hírlevél pillanatkép

Napi hírlevél

A feliratkozottak minden nap hajnalban kapják, így reggel már a levelesládájukban várakozik az előző nap automatikus összefoglalója. Legfontosabb tartalmai a blog bejegyzések, de hivatkozik a legutóbb megjelent cikkekre és az előző nap blogmarkjait is felsorolja. Szöveges formátumú, ezért nem sok helyet foglal, reklámot nem tartalmaz. Kedvcsinálónak érdemes lehet megtekinteni a legutóbbi napi hírlevelünket.

Heti hírlevél

A heti hírlevelet igénylők minden hétfő hajnalban kapják meg az elmúlt hétre vonatkozó automatikus összefoglalót. Legfontosabb tartalmi eleme a héten megjelent cikk vagy cikkek, illetve az emellett publikált blog bejegyzések. Listázza a héten felvett blogmarkokat is, amely dinamikus természeténél fogva komoly mennyiséget adhat ki. Szöveges formátumú, ezért nem sok helyet foglal, reklámot nem tartalmaz. Kedvcsinálónak érdemes lehet megtekinteni a legutóbbi heti hírlevelünket.

Javaslatod lenne?

Amennyiben valami nem tűnik megfelelőnek, vagy jobb ötleted lenne, szokás szerint a hírlevelekkel kapcsolatban is szívesen fogadjuk az építő kritikát. Lásd az impresszumot a lehetséges kapcsolatfelvételi módokért.