ugrás a tartalomhoz

OAI - vannak tapasztalatok?

MSzilveszter · 2005. Aug. 24. (Sze), 17.47
Sziasztok!

Az oldalunk az NDA-hoz készül csatlakozni, ahol öröömmel is látnap minket. Ugyebár ez a rendszer OAI alapú. El tudjátok mondani, kinek milyen tapasztalata van ezzel az OAI rendszerrel?
Tudom, hogy ez nem közvetlenül PHP-val kapcsolatos téma, de engem az érdekelne, hogy mennyire és hogy kapcsolódik ez a PHP-hoz és mennyire nehézkes õket összerakni, egyáltalán lehet ilyet?

Szilveszter
 
1

OAI

Hojtsy Gábor · 2005. Aug. 24. (Sze), 18.02
Mivel a szövegben OIA és oie is volt, ezeket javítotam. Az NDA a Nemzeti Digitális Adattár ebben az esetben gondolom. Ők pedig publikálnak jó kis dokumentációt meg PHP forráskódot is. Miért nem próbálod ki? Az úgyis csak a saját tudás alapod alapján dől el, hogy neked nehézkes vagy sem...
2

oai

gsuveg · 2005. Aug. 25. (Cs), 14.27
Van már rendes php is ? Eddig csak java volt. Nem találom a letöltések között. Küldj egy mailt nekem, és beszéljük meg, mert nekem is kell az OAI, de a java az erőforrások miatt kizárva.
3

letölthető

Hojtsy Gábor · 2005. Aug. 25. (Cs), 14.49
Pedig nem titkos. Én is onnan tudom, hogy szépen elmentem az NDA.hu oldalra, és a jobb oldalsávban láttam csodát! Tanácsot nem tudok adni, nem használtam még.