ugrás a tartalomhoz

Hogyan frissíthető a kliens?

depart · 2005. Már. 8. (K), 01.01
Flashben készítek egy oldalt, és azt szeretném elérni, hogy egy többször meghívott php új adatait megkapjam. Ez jelenleg nem sikerül, csak az első hívás adatait kapom meg, aztán hiába változtatok az adatokon, csak akkor frissül a kliensen a flash, ha az egész oldalt újra beolvasom. Valószínűleg az explorer tárolja ideiglenesen a php-t, de hogy lehet ezt a problémát megoldani anélkül, hogy az explorert állítgatnám?

Köszönöm a hozzászólásokat, Szabi
 
1

Szvsz nézz még körül

Dualon · 2005. Már. 8. (K), 08.00
Szia!

Véletlenül sem bántani szeretnélek, de szerintem még olvasgass egy picit webfejlesztés témában. A "kliens" pl. böngésző esetén úgy frissíthető, hogy leszedsz belőle egy új változatot, és telepíted. Az exploreren kívül van ám még böngésző-világ, de akármelyikről legyen is szó, egyik sem fog "php-t tárolni". És így tovább.
Egyébként pedig nézz körül akár itt, a weblaboron is, volt már cikk "újratöltés nélküli adatcsere" témában.
2

Olvasgatok még egy picit

depart · 2005. Már. 8. (K), 22.30
Köszönöm a válaszod, mint láthatod, azért kérdezek, mert nem igazán vagyok még belemelegedve a webfejlesztés témába. Azért ez nem olyan nagy baj. Egyébként jól rátapintottál a lényegre: újratöltés nélküli adatcsere! Így is fogalmazhattam volna. Ja és több böngészőt is használok, a teszt kedvéért...