ugrás a tartalomhoz

Redirect bug?

Dualon · 2004. Dec. 22. (Sze), 00.13
Már többször tapasztaltam, de azt hittem, a hajnali 4 óra az oka:

Egyes esetekben a hozzászólás beküldése után az auto redirect más témához visz a fórumban, mint ahova a bejegyzést küldtem. Amennyire eddig tapasztaltam, ez akkor jelenik meg, ha több fülön is a Weblabor fórum lóg. :)

Példa: Téma1 és Téma2 a fórumban. Téma1 nyitva egyik fülön, Téma2 másikon. Bejegyzés megy Téma2-be, ám redirect után a Téma1-ben találom magam.

Kétlem, hogy lenne jelentősége, de WinXP-n Firefox 1.0en-t használok. Nem akartam "szétpróbálkozni" a fórumot, de már nem először tapasztalom ezt, úgyhogy valószínűleg bug.
 
1

én is, én is

bbalint · 2004. Dec. 22. (Sze), 02.09
előszőr én is valami bugnak néztem, de aztán inkább olyanon gondolkodtam, hogy ez a dru pál feljegyezgeti a szessünbe, hogy én most melyik oldalon is tartok és. nyilván amikor hozzászólást írtam, akkor azt nem máshoz szólhattam hozzá, mint az "aktuálisan nézett" oldalhoz, vagyis ami a session-ba vagy hol van valahol... szóval, nagy valószínűséggel ez az eset (dru pál barátunk részegsége/hülyesége) áll fenn,

forráskódot nem láttam, ez csak valami elvi vázlatolás; amúgy [nagyon] néha zavaró effektus

bbalint

ui.: olyankor viszont a rendes témához dob vissza, ha hozzászólást szerkesztek, bár az nem tuom mennyiben más esemény mint egy sima hozzászólás-írás
2

Session +

Dualon · 2004. Dec. 22. (Sze), 02.46
Nekem is a session-ben tárolt előzmény a gyanús.
3

Tudunk róla

Bártházi András · 2004. Dec. 22. (Sze), 09.25
Tudunk róla, a Drupal 4.4 sajátja a jelenség. Amikor majd egyszer frissítünk egy újabb verzióra, valószínűleg ez meg fog szűnni.

-boogie-
4

Biztosan

Hojtsy Gábor · 2004. Dec. 22. (Sze), 13.19
Biztosan megszűnik 4.5-el...