ugrás a tartalomhoz

Kereső fejlesztése

Poetro · 2004. Nov. 23. (K), 13.09
Kérdések:
 1. Nem lehetne-e külön vagy egyáltalán a hozzászóláskban keresni? Az is jó lenne, ha a profil alatt a saját hozzászólásaimat meg tudnám nézni, hogy érkezett-e rá válasz
 2. Nem lehetne-e rendezni vmiféleképpen a találatokat
  • időrendben
  • típusok szerint (fórumok, cikkek, levlisták külön, külön. stb)

 3. Fel lehetne-e cserélni a bejelölendő mezőt és a hozzá kapcsolódó label-t, hogy screen readerekben is jól jöjjön le
  (minden szó kijelölve, bármely szó nincs kijelölve stb).
 
1

Folyamatban. :(

Bártházi András · 2004. Nov. 23. (K), 14.11
1)

A hozzászólásokban elvileg most is lehet már keresni, csak lehet, hogy a Mnogosearch relevánsabbnak tartja az elején levő tartalmat, ezért nem tűnik ki nagyon.

A profilnál a saját hozzászólások megtekintését nem tartom rossz ötletnek. :)

2)

A találatok rendezése (mint ahogy a régóta kint levő szavazás is mutatja), tervbe lett véve, ezt támogatja a Mnogosearch is. Erre kellene valamikor szánnom egy fél-egy napot, de sajnos nem volt ennyi időm erre az utóbbi hónapban.

A típusok szerinti külön keresés lehetséges, csoportosítani a Mnogosearch nem tud, esetleg a PHP-ben megvalósított csoportosítás (értsd: összes eredmény lekérdezése, majd programból megjelenítése) kivitelezhető, de nem tudom, hogy ez mennyire erőforrászabáló megoldás.

3)

arra gondolsz, hogy az input mezőt át lehetne-e pakolni a checkbox-ok után?

-boogie-
2

Folyamatban :)

Poetro · 2004. Nov. 23. (K), 17.25
 1. http://weblabor.hu/kereses?s=Poetro&t=0&cikkek=on&h%C3%ADrek=on&sz%C3%B3jegyz%C3%A9k=on&f%C3%B3rumok=on&szavaz%C3%A1sok=on&linkek=on&k%C3%B6nyvek=on
  nem ad túl jó eredményt, pedig ezért már volt pár fórum hozzászólásom :(.
 2. Hát hajrá :). Ha mondjuk túl erőforrás igényes a típusok szerinti csoportosítás, akkor lehet felejtős, de mondjuk nem lenne haszontalan
 3. arra gondolok


--------
Poetro
3

Idő

Bártházi András · 2004. Nov. 23. (K), 18.29
Amint egy kis időt tudok szánni a dologra, megbütykölöm. Ha bárki beszállna a fejlesztés részébe, azt pedig szívesen vesszük. ;)

-boogie-
4

saját hozzászólások

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 23. (K), 19.02
A 4.5-ös Drupal követője támogatja a saját hozzászólások követését is, azaz az olyan tartalmak követését, amit nem te írtál, de hozzászóltál. Ez a 4.4-ben (amit most használunk) még nem volt így. A saját fejlesztéseink miatt, és egyéb okokból kifolyólag egyelőre nem tudunk váltani 4.5-re, időre van szükségünk.
5

Re: saját hozzászólások

Poetro · 2004. Nov. 23. (K), 23.38
Semmi gond. Én is időhiányban szenvedek. Nem mintha panaszkodni szeretnék, de van itt nekem 4 webszájt, 1 közülök portál jellegű, meg van még egy Multimédiás Flash őrület, amiket meg kell csinálni, szóval időm az nekem sincs, gondolom, nincs ez másként veletek se...
Majd ha kitanulom vmennyire a drupal-t, és végre felszabadulok munakaügyileg (a cégnél én vagyok egyedül webprogramozó), akkor majd mindenre sor kerül... addig is _HAJRÁ_! :)
--------
Poetro