ugrás a tartalomhoz

Levlista néklül...

T.G · 2004. Szep. 1. (Sze), 23.43
Gyakori jelenség volt, hogy a oldal fejlesztői egy linket csak a levlistákra dobtak be és a blogmarkba nem. Ennek van oka? Gondolom többen is vannak, akik a flame listára nincsenek feliratkozva, vagy esetleg mostanában iratkoztak le.
Lehetne egy olyan kérésem, hogy ezentúl az érdekesebb linkeket ide is küldjétek el?
 
1

OK

Bártházi András · 2004. Szep. 2. (Cs), 08.50
Részemről itt is, sőt, előbb itt szoktam megjelentetni azokat a híreket, blogmarkokat, amiket érdekesnek találok, s a levlistákra csak utólag küldöm be. Van/előfordulhat olyan, hogy úgy érzem, hogy itt nem kellene megjelennie a hírnek (nem ide illik, stb.), ekkor csak a flamelistára küldöm be.

Felhővel beszéltünk a múltkor arról, hogy vajon a listatagok jó néven veszik-e, hogy ha a Weblabor híreit beküldözgetjük oda is? A helyzet fordítva is fennáll ugyanis: van olyan, aki csak levlistát olvas, de Weblabort nem (több, mint valószínű). Én úgy gondolom, hogy a fontosabb híreket oda is be kell küldeni.

Ha mondasz egy konkrétumot, akkor kicsit konkrétabb választ is tudok adni, ha rólam volt szó. ;)

-boogie-
2

2 példa

T.G · 2004. Szep. 2. (Cs), 10.07
Természetesen én sem a "no comment" fajta linkeket hiányolom. :)

Egyszer a MEH-nek készített pdf-eteket írtátok a flame listára, egyszer meg a firefox.hu -t. A másodikat hírként is beküldtétek, de sokkal később.
Mivel szerintem mindkettő érdekes, ezért én "blogmarkoltam" őket. (hüdeszépszó:)

Eddig se olvastam rendszeresen a flame listát, tegnap meg úgy döntöttem, hogy ezután már egyáltalán nem fogom, de azt sajnálnám, ha ilyen szintű linkek emaitt elkerülnének.
3

Re: 2 példa

Bártházi András · 2004. Szep. 2. (Cs), 10.16
Az első esetben nem akartam _magam_ reklámozni. A második esetben szerettem volna előzetesen kikérni egy zártabb csoport véleményét az oldallal kapcsolatosan, mielőtt nagyobb körben is meghirdetésre kerül. Miután ott megkaptam a kritikákat, azokat még javítottuk az oldalon. Így egy jobb és szebb oldal került a nyilvánosság elé. Utána nyilván megjelent a Weblaboron is (félig emlékszem rá, hogy te is küldtél be egy blogmarkot, de annak a megjelenése egy ideig vissza is lett tartva emiatt, ha minden igaz).

-boogie-