ugrás a tartalomhoz

Probléma a "szállítással"

overlord · 2004. Aug. 25. (Sze), 08.41
Szóval az odahaza -Xp alatt- prímán működő drupal-t szerettem volna egy másik -Win 2000-es- gépre átvinni tesztelésre. Beállítások ugyanazok mindkét gépen, kivéve, hogy az XP FAT32-re, a Win 2000-es NTFS-re van formatálva. Adatbázis export-import megtörtént -MySql Fronttal-, a grant all privileges is lefuttatva. Mindezek után a nyitólap megjelenik és kész. Bármire kattintok, mindig ugyanaz a nyitólap jön vissza, bár az url-ek szorgalmasan változnak. Belépés kísérletére szintén, hibaüzenet nincs.

Merre induljak?

Légyszi segítsetek!
 
1

debug...

Bártházi András · 2004. Aug. 25. (Sze), 09.39
Próbáld meg megnézni az Apache rewrite rule-okat, illetve hogy be van-e kapcsolva, van-e ilyen modul, stb.

-boogie-
2

A httpd.conf-ban?

overlord · 2004. Aug. 25. (Sze), 23.15
Köszi a választ! Mivel a telepítés és beállítás mindkét gépen egyforma volt, a httpd.conf file-ok is azonosak, a rewrite-tal kapcsolatos LoadModule és AddModule sorok "be vannak kapcsolva" (# törölve). Az XP-s gépen be van kapcsolva a path modul , a Win 2000-en meg se tudom nézni, mivel a belépés lehetetlen. Egyébként a taxonomy_dhtml modult is használtam a blokkokhoz.
Esetleg máshol is meg kellene néznem?
4

És mégis a httpd.conf!

overlord · 2004. Szep. 2. (Cs), 23.10
Tényleg a rewrite modul nem volt beüzemelve, bár úgy emlékeztem azt is felülírtam.:-)

Sorry az időtök pazarlásáért..
3

apache

chx · 2004. Aug. 26. (Cs), 19.26
Ha megnézed a .htaccess-t látni fogod hogy minden URL valójában az index.php?q=URL -be íródik át, ha működik a rewrite. De nem működik, szinte biztos. Állíts be rewritelogot mindkét gépen, hasonlítsd össze őket, kiderül mi a gáz.