ugrás a tartalomhoz

Online tv hiba, de mi is ez?

revolman · 2008. Szep. 7. (V), 21.17
Hello mindenkinek!
Sikerült vlc player-el online tv-t létrehozni (szerintem)! Azért írom hogy szerintem mert kipróbálni nem tudtam, ugyanis fölmentem a programban megadott ip címre és ott érzékelni is lehet, hogy történik valami ugyanis a bögésző le akarja tölteni a közvetített adást szerintem mert le akarja tölteni ipcímem.dms kiterjesztésű filét..ez haladás ahhoz képest, hogy eddig semmi nem történt, de nem tudom most mit kéne csinálnom, hogy lejátsza ezt a dms kiterjesztésű filét és ne letölteni akarja...ebben kérnék segítséget, mert gondolom, ha sikerül megnyitni, akkor szerintem le is játsza az online adást.
 
1

lejátszás

vbence · 2008. Szep. 7. (V), 21.49
Szia!

Ha feméssz egy médiás oldalra, (ahol nem flash player van), látható, hogy beágyazott objektummal hivatkoznak a videora, nem egy A link, vagy IFRAME segítségével. Ha kiválasztottad a használt kódolást, konténerformátumot és publikálási formát (ez utóbbi kettő egymás függvénye is), akkor a megfelelő objektumként beágyazva a megfelelő böngésző plugin lejátssza majd a streamet.

Ez bonyolultan hangozhat, a lényeg, hogy letegyüka voksunkat egy technológia mellett. Legyen itt mondjuk a Microsoft technológiája. Ekkor a WMP által lejátszható streamet kell, hogy kreáljunk. Ebbena két korábbi témában sok tapasztalatot leíroka dologról:

http://weblabor.hu/forumok/temak/19067
http://weblabor.hu/forumok/temak/15329#comment-34498

A második link által jelzett kommentben szerepelnek konkrét WMP kompatibilis beállítások, és egy példa link is (ahol mms://... címre kell linkelni, nem pedig a http://... formában).
2

Hozzászólás beküldése

revolman · 2008. Szep. 8. (H), 15.09
Hello, megpróbáltam ezt az mms://-es módszert, de nem sikerült, be tudnál nekem lécci másolni egy beágyazó kódot? (vlc-ben mindig mpeg1-et jelölök ki)
3

Online tv hiba, de mi is ez?

revolman · 2008. Szep. 8. (H), 15.13
Ja és még annyi a kérdés, hogy a stream type-ot hol állíthatom be a progiba, vagy az automatikus?
4

Online tv hiba, de mi is ez?

revolman · 2008. Szep. 8. (H), 15.58
Új fejlemény: az u-broadcast-al sikerült a tv- tuneres csatornákat sugározni, viszont a vlc playerrel saját videót nem.. a media player proxy hibát ír ki!