ugrás a tartalomhoz

Popupba postolas

chop · 2008. Már. 23. (V), 23.40
A tema adott, egy form adatait kellene egy megnyilo popup ablakba kuldeni, GET-tel nem jo, mert filefeltolesrol lenne szo. Varom a javaslatokat!

Koszi!
 
1

window.open

vbence · 2008. Már. 24. (H), 00.07
Ugyebár ezzel nyinál popupot. Ennek a második paramétere az ablak neve. Ha mondjuk a form onsubmitjában megnyitod az ablakot, akkor a form target paramétereként megadhatod neki a popup nevét. Gyakorlatban nem próbáltzam ki.
2

Target sem kellett

chop · 2008. Már. 24. (H), 02.14
Target sem kellett, eleg volt az onsubmit is. Fura mod, delutan mar probaltam onsubmittal, de akkor nem akart az igazi lenni. Koszi!
3

Popup megletenek vizsgalata

chop · 2008. Már. 25. (K), 18.18
Nem akarom emiatt ujat nyitni, roviden:
van egy formom, amivel nyitok egy popupot. Azt kene valahogy levizsgalni, hogy az adott popup meg van-e nyitva vagy nincs. Ha a user nem hagyja el a lapot, akkor nincs gond, ezt megoldottam (ablakot_nyito_valtozo.closed tulajdonsag), azonban ha elmegy es visszajon, akkor ujra megnyilik neki az ablak, holott nem kene.

Amikor nyitom az ablakot JS-sel, akkor ugye megadok neki egy nevet. Viszont erre a nevre fogalmam sincs hogyan tudnek hivatkozni (ugye ha a user elhagyja a lapot, akkor megszunik a window.open-t kezdemenyezo valtozo, marad az ablak neve, ami permanensen megmarad, de ezt meg nem erem el). El lehet erni egyaltalan?..

Koszi.
4

window.onunload

vbence · 2008. Már. 25. (K), 18.33
Ha elnavigál az illető bezárhatod az ablakot, így biztos nem nyílik több, más kérdés, hogy a konkrét helyzet engedi-e... Elvileg ugynazon a néven nem kéne több ablakot megnyisson.
5

Ez sajnos nem jo

chop · 2008. Már. 25. (K), 19.05
Ez sajnos nem jo, mert az ablaknak nyitva kell maradnia. Konkretan filefeltoltes tortenik, emiatt nem zarhatom be az ablakot, ugyanakkor ujat sem nyithatok, mert egy userhez egy "feltoltoszal" tartozik.