ugrás a tartalomhoz

adoDB + mysqli - tároljt eljárás OUT

Szekeres Gergő · 2008. Már. 1. (Szo), 18.41
van egy kis problémám: mikor adodbvel meghívok egy tárolt eljárást a következő hibát kapom: "Registration can't return a result set in the given contex". Ha egy egyszerű mysqli_query() függvényt futtatok, akkor kapok eredményt. hogy lehetne rávenni az adodbt hogy működjön?
 
1

Több result set.

janoszen · 2008. Már. 1. (Szo), 18.43
A tárolt eljárások több result settel térnek vissza. Ha a kliens ezt nem tudja fogadni, akkor történik ez. Nem ismerem az AdoDB-t, de ennek kellene utánajárni.
2

kellene..

Szekeres Gergő · 2008. Már. 2. (V), 19.09
mindenhol kerestem. elméletileg valahol az adodb mélyén egy mysqli parancsnak kellene lefutni, az pedig vissza tud adni eredményt. így feltételezem, hogy valahol az adodbben nem működik valami jól. a dokumentációban nincs szó tárolt eljárásokról, csak oracle környezetben azt viszont nem tudtam hasznosítani.. azért köszi!
3

mysqli_real_connect

Szekeres Gergő · 2008. Már. 2. (V), 20.04
egy óra kódturkálás után megtaláltam a bűnöst. az adoDB mysql_real_connectel csatlakozik az adatbázishoz. így viszont valamiért nem tudok eredményt kapni az sptől.. amikor én teszteltem a mysqli függvényeket, akkor viszont a mysqli_connectet használtam. a miértekre viszont még nem találtam magyarázatot..
4

CLIENT_MULTI_RESULTS-t

Szekeres Gergő · 2008. Már. 2. (V), 20.45
nem állítja be ha real connectet használok, ha "simát" akkor igen... szóval igazad lett!:)