ugrás a tartalomhoz

Hogyan tudom telepiteni ezt az edit css-t?

tamoca · 2007. Nov. 9. (P), 16.29
"A Web Developer Toolbar (Firefox/Mozilla kiegészítés) része egy "Edit CSS" nevű kis eszköz (ha a Toolbar-t telepítettünk, akkor a Tools/Web Developer/Css menüben találjuk), melynek segítségével lehetővé válik az aktuális oldal CSS-ének szerkesztése. Ha kiválasztjuk a menüpontot, vagy megnyomjuk a Ctrl-Shift-E gyorsbillentyűket, egy oldalsáv nyílik meg, amiben külön füleken (az újabb verziókban) láthatjuk az aktuális oldal CSS-eit."
feltelepítettem újraindult a Mozilla . A kiegészítők alatt lett egy Editcss , no de hogy vagy hol indjtom el, a fent leírt gyorsbillentyűkre sem reagál. Én magyarúl telepítettem a Toolbart.Szóval végignéztem a menüket de nem találom.
 
1

Alul kell megjelennie

thomasrc · 2007. Nov. 9. (P), 16.48
Ha a toolbaron megnyomod a CSS/Edit CSS-t (vagy CTL+SHIFT+E), akkor elvileg alul fel kell "bukkania" egy kis szövegszerkesztő szerűségnek (amin vannak fülek is az aktuális oldal css fájlainak a nevével) (lásd a képet).

Egyébként lehet, hogyha az oldalnak nincs css-e akkor lehet, hogy nem használható (?).
3

Köszünöm

tamoca · 2007. Nov. 9. (P), 21.23
Köszi a segítséget!!!!!!!
2

Inkább Firebug

Poetro · 2007. Nov. 9. (P), 19.01
Én inkább a Firebug-ot ajánlom ilyen célból. Szerintem sokkal kényelmesebb a kezelő felülete, és kényelmesebben szerkeszthetők a dolgok.