ugrás a tartalomhoz

Webmail programot keresek

mota_1 · 2007. Szep. 29. (Szo), 22.11
Üdv,
Érdekelne egy webmail progi, amit a saját gépemen(WinXP) működtetném.
Akinek van tapasztalatza egy viszonylag egyszerű és jól kinfigurálható progiról, kérném hogy ossza meg a tapasztalatát.
 
1

Webmail vs XP?

janoszen · 2007. Szep. 30. (V), 13.37
Mi köze van a webmailnek az XP-hez? Egyébként Squirrelmail.
2

xp a platform

zila · 2007. Szep. 30. (V), 15.42
Írta, hogy azon szeretné futtatni :)
3

Mi köze?

janoszen · 2007. Szep. 30. (V), 15.59
De mi köze van a webmailhez? A Sqmail még a jég hátán is eléldegél, meg persze PHP-t és MySQL-t eszik... bár nem tudom mi értelme van egy szerver szolgáltatást nem szerver oprendszeren futtatni... csak a szívás van vele.

Ha meg MTA-t (levelezőszervert) akar futtatni, ahhoz sok sikert, lesz egy pár túlóra. :)
4

Webmail vagy más

mota_1 · 2007. Szep. 30. (V), 21.04
Hogy pontosabb legyek, ahhoz kellene nekem hogy a SPAM-nek álcázott, általam ismerősnek tartott egyéntől érkező leveleket, amelynek feladójaként feltüntetve rendszeresen más és más van. Ilyet nem lenne nehéz összedobni PHP-ban, csak hát a szolgáltatóm hozzáteszi a maga headerjeit, így hát könnyen lehetne azonosítani. Szóval ezért kellene valami ügyes kis progi, hogy ezeket visszafordítsam, anélkül hogy a Forrásfájlból ki tudnák nyomozni, ki írta. Igaz, hogy neki egyértelmű lenne, de akkor talán megszűnne ez a dömping.
5

ez nem webmail

zila · 2007. Okt. 1. (H), 11.45
Amire neked szükséged van az egy jó spamfilter. Amit te leírtál a levél hamisítás, saját mail szerverrel tudod megcsinálni (nem ajánlom), de mivel dinamikus ip végén üldögélsz a tőled érkező leveleket majd jól elhajigálják a mail szerverek, mivel úgy vélik spammer vagy (amit nagyon jól tesznek). Bizonyos szolgáltatók eleve szűrik a kimenő smtp forgalmat. Persze az sem biztos ám, hogy a cím amiről kapod a leveleket tudatában van annak, hogy spam-et küld, inkább csak zombi szegény (mármint a gépe) és stikában küld hamisított fejléccel leveleket szerte a világba... Az is lehet, hogy nem is onnan jön a levél ahonnan te gondolod, szóval semmit nem érnél vele.