ugrás a tartalomhoz

phpMailerrel nagy e-mail küldésekor fehér oldal...

TeeCee · 2007. Aug. 15. (Sze), 10.46
Sziasztok!

A segítségeteket kérném, mert nem jutok előre sehogy sem (aki ismer, tudja, hogy végső elkeseredésben kérek csak segítséget ;) ...
Van egy általam szuperül megírt - és szerény :) - webes e-mail kliensem, ezzel fogadjuk a cégnél a leveleket, meg erről küldünk. Minden jól működik, de a kb. 1,5Mb-nál nagyobb levelek nem mennek el, fehér oldalt kapok. Timeout, execution time nem játszik, minden abnormálisan magasra állítottam:
- max_execution_time = 1200
- max_input_time = 1200
- memory_limit = 256Mb

Legújabb phpMailerem van, igaz, az UTF8-patch-et felraktam, de a legutolsó hivatalos verzióval sem működik, ráadásul az ebbe nem szól bele. Valahol ott lehet a hiba, ahol az adatot SMTP-nek küldi. Lehet, hogy túl nagy a fájl, és talán nincs stablira/optimálisan megírva, ezért a smtp class Data metódusában végtelen ciklusba lép, vagy elfogy mégis a memóriája? (addig követtem és addig pikk-pakk szemvillanás alatt eljutott a script küldésekor, tovább még nem mentem)
Mielőtt teljesen szétcincálom debuggolásra ezt a classt, szeretném tudni, hogy járt-e már valaki hasonló cipőben a phpMailerrel...

(cégnél a net ADSL, így azért várható, hogy egy 1,5-2Mb-os e-mail nem megy el 10mp alatt, de nem is a 20perces script timeout-ig jut el, hanem egyszercsak fehét halál...)

Segítségeteket, válaszaitokat előre is köszönöm, üdv:
TeeCee :o)
 
1

Hibanapló

Török Gábor · 2007. Aug. 15. (Sze), 16.31
Kapcsold be a hibák kijelzését, majd irányítsd a képernyőre vagy naplófájlba. Az üres fehér kimenetet várhatóan azért kapod, mert a hibák megjelenítése ki van kapcsolva, a program viszont egy error folytán exitál.