ugrás a tartalomhoz

Wamp+Chello+Dyndns.com+Router=???

lipmat · 2007. Aug. 10. (P), 19.28
Tisztelt Fórumozók!

Már elég sokat keresgéltem a Wamp + Chello + Dyndns.com + Router témakörben, de valahogy nem tudok zöld ágra vergődni. Lehet, hogy én voltam vaksi...

Van egy routerem amin a 80-as port a Wamp-os gép helyi ipjére mutat. Így elvileg ha beírom a http://netes_ipm akkor jön is a webszerver. Ez a helyi hálózatról rendben is van egy könyvtár kivételével (épp ami fontos lenne). Azt vettem észre, hogyha arra a bizonyos mappára kattintok a documentrootban, akkor a címsorban lévő http://netes_ipm valahogyan átvált http://localhost/konyvtarnev -re. A többi projektre(=könyvtár) kattintva megmarad a címsorban a http://netes_ipm/konyvtar2.

Megpróbáltam a try.hu-n és a dyndns.com-on beregisztrálni. Az eredmény a helyi hálózatról nézve ugyanaz, mint fent. De állítólag kívülről ( a net felelől) az ismerős nem tudja elérni. (A lap nem található). Azonban, ha a http://netes_ipm -re kattint, akkor megjelenik a documetroot, ahol a kívánatos könyvtárra katintva ismét az "A lap nem található" üzenet jön.

Olvastam a VirtualHost-ról itt, de azt nem nagyon tudom mi, kell az nekem? Szívesen veszek részletes angol/magyar tutorial linket is. Én valahogy nem találtam.
Előre is köszönöm
lipmat
 
1

tippek

gonoszcsiga · 2007. Aug. 11. (Szo), 00.46
abba a bizonyos mappaba redirekt lehet, azert dob at localhost-ra.
probald torolni a tartalmat, es ugy probald elerni.
a dyndns progit ugye futtatod? (nem eleg csak regelni) :)
a masik, hogy esetleg nem tud kimenni a net-re a dyndns. (bar ez nem valoszinu)
virtualhost nem kell.
2

Wamp+Chello+Dyndns.com+Router=???

lipmat · 2007. Aug. 11. (Szo), 13.45
Igazad volt, én szúrtam el. Progit amúgy nem futtatok, a router megoldja...
Köszönöm szépen!