ugrás a tartalomhoz

Mozilla alatt villog a hivatkozáspult. Miért?

zslaszlo · 2007. Aug. 2. (Cs), 19.07
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Honlapom egri szimfonikus zenekar és IE alatt működik, de ha mozillával nézem sajna villognak a hivatkozásaim. Van egy javascript ami a menüt hívja. Lehet pl ettől? Vagy a css-ben hibáztam valamit. Ötleteket, javaslatokat várok.
És értékeljétek kérlek a honlapot. Ez az első nem nagyon van még benne gyakorlatom. Ha valamivel jobbá tehetném szívesen veszem a tanácsokat.
Előre is köszönöm segítségeteket!
 
1

css

bandi · 2007. Aug. 2. (Cs), 19.18
Pontosan hogyan csinaltad a honlapot? Szerintem biztosan belnyultal Dreamweaver-rel, de valami Ms-re utalo nyomokat is talaltam. A szoveg meg egyszeruen azert villog, mert be van allitva a css-ben. Ugye nem csak kopipesztelted? Eleg egyszeruen megtalalhatod te is a hiba forrasat.

Elsore nem rossz a weblap, nem is merek tobbet mondani, mert en sem vagyok egy nagy dizajner, de szerintem picit lehetne javitani az aranyokon, eldobni a tabla alapu dizajnt, es elfelejtkezni a CSUPA NAGY BETUROL.
2

Köszi

zslaszlo · 2007. Aug. 2. (Cs), 20.02
Igen valóban Dreamweaverrel csináltam, de nem csak beillesztettem a css-t. Az teljesen az enyém. Front Page meg eszembe sem jutott. De egy kissé rideg még nekem a sok kód. Tudom, hogy így kell, de az elején biztonságot ad még a grafikus felület. Máris nekiállok a javításnak. És köszönöm a jó tanácsokat.
Tervezem átalakítani az egészet teljesen css alapura miután egy kicsit tanultam még. Mint említettem kezdő vagyok, de gyorsan tanulok és lelkesen. Tehát hamarosan lecserélem a tábla alapu dizájnt. A nagybetűket nem én találtam ki, sajna nekem is parancsolnak, úgy értem ezt kérték én pedig megcsináltam.
Még egyszer köszi.
3

Ok

zslaszlo · 2007. Aug. 2. (Cs), 20.38
Utánnanéztem és ki is javítottam. Így már műxik.
4

off

sly · 2007. Aug. 3. (P), 03.27
[off]
Az a helyzet, hogy az érettségin is táblázatalapúan kell tervezni a designt. :-S
[/off]
5

Észrevételek

Jano · 2007. Aug. 3. (P), 08.59
Képet ne úgy rakj be, hogy a böngészőre hagyod a kicsínyitést. Egyrészt így sokkal nagyobb méretű dolgot kell letöltenie a felhasználónak (lassabban jön be) másrészt a nem osx-es böngészők írtó rondán méretezik át a képeket. Nekem egyébként a nyitólapra az alsó kép jobban tetszik mint a fenti összemontázsolt. Az összemontázsoltat én valahova lejjebb tenném, esetleg a csík helyett 2x2-es alakban és ez lehetne a galéria belépési pontja.

Amíg nincs kész egy funkció, addig ne rakd ki: lásd nyelvválasztó zászlók.

Próbáld meg jobban megkülönböztetni az egyes elemeket. Most a jobb es baloldal úgyanugy néz ki, pedig az egyik egy menü, a másik meg a támogatók.

Használd ki jobban a tartalmi részt a nyitólapon. Tegyél fel több infót. Nem kell mindent (csak) menük mögé dugni.